دسته‌بندی نشده

زمان آلودگی هوا برخی مواد غذایی را مصرف نکنید؛ از نوشابه تا سرخ‌شدنی‌ها

اداکسو

ایسنا نوشت: یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان بابیان اینکه آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد می‌کند، افزود: در زمان آلودگی هوا برای پیشگیری از بروز بیماری‌های تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخ‌شده داشت چراکه چربی التهاب را مضاعف می‌کند و بدن را به سمت‌وسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب می‌کشاند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا