رپورتاژ

آمپلی فایر تحت شبکه

اداکسو

آمپلی فایر تحت شبکه آمپلی فایر ها نبض تپنده ی هر سیستم صوتی به حساب می‌آیند .وظیفه آمپلی فایر تحت شبکه تقویت و پردازش سیگنال های ضعیف صدا می باشد، البته این وظیفه در بستر آی پی صورت می پذیرد. چیزی که باعث متفاوت بودن

آمپلی فایر های تحت شبکه می‌شود میزان تقویت صدا و چگونگی تقویت آن است .
در آمپلی فایر های تحت شبکه صدا از بستر شبکه وارد آمپلی فایر شده و بعد از پردازش و تقویت به سمت آخرین جز سیستم صوتی یعنی بلندگوهای آنالوگ راهی می شود.
برای معرفی بهترین محصول باید گفت آمپلی فایر ها به دو دسته آمپلی فایر اهمی و آمپلی فایر ولتی تقسیم می‌شوند که در اینجا به اختصار توضیحی در مورد آنها می دهیم.
آمپلی فایر اهمی اولین آمپلی فایر ای است که ساخته شد و مستقیماً به بلندگو ها وصل می شود چون این نوع آمپلی فایر مستقیماً به بلندگو وصل می گردد کاهش افت صدا خواهد داشت و برای جلوگیری از این موضوع سیستم فرستنده محاسبه افت صدا در کابل را انجام میدهد. اما در آمپلی فایر های ولتی در ابتدا از طریق ترانس های افزایش ولتاژ ولتاژ را افزایش و جریان را کاهش می دهند و وقتی کابل به بلندگو رسید ولتاژ را کاهش می دهند و این کار چرا ترانس های کاهش ولتاژ بر عهده دارد در ادامه معرفی آمپلی فایر تحت شبکه به مزیت‌های آن می پردازیم که عبارتند :از کاهش کابل کشی
استفاده از کابل کشی شبکه به جای کابل کشی برقی هم باعث حذف ۹۰% اتصالات در مدار و هم باعث کاهش مصرف کابل میشود استفاده از آمپلی فایر های تحت شبکه یا دیجیتال در هر موقعیتی که نزدیک بلندگو ست وجود سوئیچ های شبکه مانع از تکرار کابل کشی های اضافه می گردد.
امکان پخش موسیقی و اذان خودکار
در آمپلی فایر تحت شبکه برای پخش موسیقی و از آن خودکار نیازی به وسایل جانبی مانند فلش نیست چون از فایل های ذخیره شده در سیستم استفاده میگردد.

مدیریت آسان

آمپلی فایر های تحت شبکه به گونه ای طراحی شده اند که برای مدیریت و استفاده آنها باید از صفحه تنظیمات وب استفاده شود بنابراین امکان مدیریت از راه دور هم وجود خواهد داشت پس مدیریت راحتی خواهند داشت.

مزیت دیگر آمپلی فایر های تحت شبکه این است که برعکس آمپلی فایر های آنالوگ برای تنظیمات نیاز به حضور فیزیکی نیست و تنظیمات صدا از طریق درگاه وب صورت می گیرد. موضوع دیگر در مورد آمپلی فایر های تحت شبکه کاربرد آن هاست یکی از کاربردهای آن این است که آمپلی فایر ها در بلندگو های تحت شبکه تبدیل می شوند و دیگر کاربرد آن تغذیه بلندگو های آنالوگ در توان های بالاست. البته در آمپلی فایر ها برعکس آمپلی فایر های آنالوگ زون بندی به صورت نرم افزاری انجام می‌شود و به دلیل کاهش سیم کشی عمدتاً تک زون و دو زون تولید می شوند.

سیستم پیجینگ یا آمپلی فایر تحت شبکه سیستم هایی هستند که امکان  برقراری ارتباط یک طرف با مخاطبان زیاد را فراهم می کنند. بدین صورت که کارمند پیامی را دریافت کرده و از طریق بلندگوی سیستم پیجینگ آن را پخش می کند و یا اینکه یک پیام از پیش تعریف شده را از بلندگو ها ارسال می کند.

مزایای استفاده از سیستم پیجینگ یا آمپلی فایر تحت شبکه

)امکان ارتباط گروهی به خاطر اتصال زیر ساخت ساختمان

*امکان انتقال صدا به بخش های مختلف ساختمان از طریق بلندگوهای سیستم

*احتیاج نداشتن به مکانیزم خاص بدین صورت که یک کارمند می تواند تلفن را برداشته و سیستم را انتخاب کند و پیام را پخش نماید.البته سرعت ارسال پیام های گروهی در ساختمان به شبکه تلفن محلی بستگی دارد.

از سیستم پیجینگ در مکانهای مختلف مانند بیمارستان ها، مدارس، آمفی تئاتر ها ،فروشگاه ها ، کارخانه ها و ادارات و حتی زندان ها استفاده می شود، که البته هر کدام از این مکان ها بنا به شرایط خود سیستم پیجینگ متفاوت خواهند داشت در این مقاله به بررسی سیستم پیجینگ موجود در زندان ها می پردازیم.

در زندانها از سیستم پیجینگ برای جلوگیری و بازدارندگی، مدیریت زندانیان، بهبود بخشیدن به نظارت در زندان و کاهش هزینه های مدیریتی استفاده می شود که در ادامه بیشتر به بررسی آن می پردازیم.

همانگونه که مستحضر هستید زندانها مکان‌های خاصی  هستند و افرادی که در این مکان ها قرار دارند با تنش های زیادی روبرو می‌باشند  و نیز مدت زمان ماندن افراد در زندان طولانی است پس باید سیستم پیجینگی برای زندان ها به کار رفته باشد که مواردی خاصی در آن رعایت شده باشد.

* مثلاً کیفیت صدا به گونه‌ای باشد که گوش را آزار ندهد و تنش های روحی افراد را تشدید نماید چون این امر باعث آشوب و اختلاف می شود.

*سیستم پیجینگ زندان باید بتواند صدا را به طور یکنواخت در محیط پخش کند.

*سیستم پیجینگ ای که در زندان ها استفاده می شود باید مقاومت فیزیکی بالا داشته باشد و دسترسی کاربران به آن محدود باشد، پس سیستم پیجینگ ای برای زندان استفاده می شود که تحت شبکه و مبتنی بر IPباشد چون باعث می شود بتوان از بلندگو ها و میکروفون ها به طور جداگانه استفاده کرد و نیز می‌توان بین دیوایس های مختلف شبکه خطوط ارتباطی مشخص تعیین کرد.

سیستم پیجینگ یا آمپلی فایر تحت شبکه زندانها تشکیل شده از دوربین های نظارتی ،میکروفون ها، اسپیکر های دیجیتالو تلفن های آی پی است که هر کدام از آنها باید با عملکرد خاص مدیریت شوند.

یکی از ویژگی های سیستم پیجینگ زندان این است که پیام صادر شده فقط برای همان ناحیه است نه برای کل محیط  زندان .به این ترتیب آرامش در زندان بیشتر حفظ می شود. در ضمن در سیستم پیجینگ زندان یک اتاق کنترل مرکزی وجود دارد که کاربر از آن اتاق تمام فعالیت ها را نظاره می کند و پیام های مورد نیاز را صادر می نماید .علاوه بر این‌ها سیستم پیجینگ زندان به گونه ای است که صدا بدون نویز و بسیار شفاف در محیط پخش می شود .سیستم پیجینگ زندان ها مجهز به سیستم هشدار نیز می باشد به این صورت که اگر در محیطی حادثه اتفاق بیفتد با بهره‌گیری از چراغ های هشدار و یا پخش پیام ویژه پیام هشدار پخش خواهد شد.

کلام آخر

با توجه به توضیحات داده شده در این مقاله و معرفی سیستم پیجینگ و کاربرد آن در زندانها امید است توانسته باشیم قدم کوچکی برای راهنمایی شما برداشته باشیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا