چگونه در سفر، از ابتلا به بیماری های قابل انتقال با آب پیشگیری کنیم؟
از مهمترین بیماری هایی که آب وسیله انتقال آن محسوب می شود می توان به وبا، تب روده، شیگلوز، تولارمی، توبرکولوزیس، لپتوسپیروز و آمیبیاز اشاره کرد.
به گزارش بهداشت نیوز، از مهمترین بیماری هایی که آب وسیله انتقال آن محسوب می شود می توان به وبا، تب روده، شیگلوز، تولارمی، توبرکولوزیس، لپتوسپیروز و آمیبیاز اشاره کرد.
برای پیشگیری از ابتلا به ابن بیماری ها:
در هنگام مسافرت از آب های بسته بندی شده استفاده شود.
یخ مصرفی را از محل های بهداشتی و مطمئن تهیه کنید.
از نوشیدن آب های مشکوک در جاده ها، پارک ها و باغ ها اجتناب کنید.
از آب رودخانه ها و جویبارها برای نوشیدن، پخت غذا و شست و شوی سبزی، میوه و ظروف و لباس استفاده نکنید.
آب را در ظروف تمیز نگهداری کنید و درپوش مناسب روی آن قرار دهید.
چنانچه ناچار به استفاده از آب رودخانه و دریاچه هستید، موارد زیر را رعایت کنید:
الف) ابتدا آب را در ظرفی برای مدتی ساکن بگذارید تا ناخالصی های آن ته نشین شود و یا از یک حوله تمیز آب را عبور دهید.
ب) آن را برای مدت 3 دقیقه بجوشانید. (اگر در ارتفاعات هستید 10 دقیقه بجوشانید).
ج) از قرص های ضدعفونی کننده یا فیلترهای تصفیه آب مطابق با راهنمای آنها می توانید استفاده کنید.