میلیونها نفر در انگلیس وعدههای غذایی خود را کاهش دادند
نظرسنجی "تایمز رادیو" نشان داد که ۱۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی به صورت مکرر وعدههای غذایی خود را کاهش دادهاند تا در هزینههای خود صرفه جویی کنند.
براساس نتایج این نظرسنجی از هر ۱۰ پرسش شونده، چهار نفر مجبور شدهاند از خرید مواد غذایی که معمولا از آنها استفاده میکردهاند صرف نظر کنند.
حدود ۵۰ درصد از افراد شرکت کننده در این نظرسنجی اعلام کردند که به دلیل روند افزایش هزینههای زندگی در سرتاسر انگلیس، مجبور شدهاند غذا خوردن در کافهها و رستورانها را کاهش دهند تا از هزینههای خود بکاهند.
کارشناسان اقتصادی پیش بینی میکنند که افزایش قیمتها و بالا رفتن تورم همچنان در سال آینده میلادی برای اقتصاد انگلیس ادامه داشته باشد.
در آستانه آخرین تصمیم بانک انگلستان در مورد نرخ بهره، اندیشکده بنیاد رزولوشن (Resolution) اعلام کرد که فشارهای معیشتی ناشی از افزایش قیمتها احتمالا قویتر و طولانیتر از پیشبینی این بانک خواهد بود.
کمیته سیاست پولی بانک انگلستان در ماه ژوئن گفته بود انتظار دارد تورم در ماه اکتبر به اندکی بیش از ۱۱ درصد برسد.
موسسه اقتصادی مکگراهیل در آخرین گزارش خود از وضعیت اقتصادی انگلیس و شرکتهای بخش خصوصی خدمات این بخش را از زمان قرنطینه فصل زمستان در سال ۲۰۲۱ در پائینترین سطح اعلام کرده است.
به گفته بنیاد رزولوشن تا حدودی قیمت بعضی از کالاها مثل سوختهای فسیلی کاهش یافته است ولی همچنان قیمت گاز بالاست و پیشبینیها حاکی از رسیدن قیمت سوخت به سقف ۳۵۰۰ پوند است.
سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) در ارزیابی سالانه خود از وضعیت انگلیس اعلام کرد که اقتصاد این کشور رشدی آهسته و تورمی بالا را تجربه میکند که منجر به کمبود نیروی کار شده است.