آخرین و جدیدترین اخبار ورزشی

شوکه شدن مهاجم استقلال پیش از دیدار با گل‌کهر

اداکسو

اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیر ارسلان مطهری پس از تساوی صفر – صفر استقلال مقابل گل‌گهر سیرجان، درباره جلوگیری از حضور رودی ژستد و کوین یامگا در زمین اظهار داشت: در رختکن فهمیدم چنین اتفاقی افتاد و آدم در این شرایط شوکه می‌شود. نمی‌دانم باید چه نظری بدهم،‌ اما تیم با این اتفاق به هم می‌ریزد و در نتیجه تأثیر می‌گذارد.

وی در خصوص ناکامی استقلال در استفاده از فرصت‌های گلزنی خود عنوان کرد: این شرایط در ادامه باید بهتر شود؛ این تنها چیزی است که باید به آن فکر کنیم.

سرپرست تیم استقلال: اگر بازیکنان خارجی مجوز ندارند، چطور تا الان بازی می‌کردند؟

مهاجم استقلال در مورد کیفیت پایین بازی گفت: بازی در نیمه اول فیزیکی بود و در نیمه دوم به‌خوبی پیش رفت. به تیم گل‌گهر احترام می‌گذارم، اما در این نیمه سوار بر بازی بودیم و می‌توانستیم از تک موقعیت‌های خود استفاده کنیم. آن‌گونه که می‌خواستیم، بازی نکردیم و باید واقعیت را بگوییم. غیر از این هر صحبتی شود، بزرگنمایی است.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا