آخرین و جدیدترین اخبار ورزشی

شنانی: داور روند بازی را تغییر داد/ بازیکن فولاد باید اخراج می‌شد

اداکسو

اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حسین شنانی پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل فولاد در هفت ششم لیگ برتر فوتبال، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: می‌دانستیم بازی سختی در پیش داریم، چون کادر فنی فولاد تغییر کرده بود و این تیم با شیوه و ریتم جدیدی بازی می‌کرد و به همین دلیل انتظار یک بازی سخت را داشتیم.

وی ادامه داد: در دقایق ابتدایی بازی تیم برتر میدان بودیم اما تصمیم داور جهت بازی را تغییر داد. وقتی داور آن صحنه را خطا اعلام کرده، باید بازیکن فولاد اخراج می‌شد و چنین تصمیماتی عجیب است. هفته گذشته در بازی تیم‌های هوادار و فولاد مشابه همین صحنه رخ داد و بازیکن خاطی اخراج شد. اگر بازیکن فولاد اخراج می‌شد، شاید روند بازی تغییر می‌کرد.

هافبک تیم فوتبال ذوب‌آهن درباره روند سینوسی نتایج تیمش خاطرنشان کرد: متأسفانه شرایط به شکلی پیش رفته که یک بازی را می‌بریم و در بازی بعدی شکست می‌خوریم، اما تلاش می‌کنیم به روند خوب خود برگردیم و از هفته آینده نتایج را به سود خودمان رقم زده و این شکست را جبران کنیم. امشب نیز مستحق شکست نبودیم و در طول 90 دقیقه سوار بر بازی بودیم اما داور اشتباه کرد. امیدوارم کارشناسان این صحنه را ببینند. اگر داور بازیکن فولاد را اخراج می‌کرد، می‌توانستیم 3 امتیاز بازی را کسب کنیم.

نتایج ذوب‌آهن همچنان سینوسی/ ذوب‌آهن صفر – فولاد یکلیگ برتر فوتبال| تساوی نفت با مس و برتری فولاد مقابل ذوب‌آهن در نیمه نخستمعرفی کامل اعضای هیئت مدیره باشگاه ذوب‌آهن

شنانی در پاسخ به اینکه دلیل بهبود عملکرد ذوب‌آهن نسبت به فصل گذشته چیست، گفت: مهدی تارتار جوانگرایی خوبی در تیم انجام داده و تمام بازیکنان یکدل هستیم و می‌توانیم نتیجه بگیریم. امشب اسیر اتفاقات فوتبالی شده و شکست خوردیم اما در بازی‌های آینده به روند خوب خود بازمی‌گردیم. تیم جوان و دونده‌ای داریم و مطمئن هستم نتیجه خواهیم گرفت.

وی با اشاره به تغییر مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن افزود: به مدیرعامل جدید تبریک می‌گویم و امیدوارم در اداره باشگاه موفق باشد و به تیم رسیدگی کند. ذوب‌آهن به حمایت و دلگرمی نیاز دارد و امیدوارم رسیدگی لازم به تیم انجام شود.

انتهای پیام/170/ف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا