دولت هیچ کمکی به احزاب نمیکند
عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: در حال حاضر ایجاد فضای شور انتخاباتی به چند موضوع نیاز دارد. یکی حل مشکلات اقتصادی مردم است. دیگری فعال شدن احزاب در عرصه رقابت سیاسی و ایجاد کنش سیاسی در طول انتخابات است که در هر دو مورد، دولت نقش بسیار تعیینکنندهای دارد. احزاب واقعا از امکانات کافی مالی برای افزایش مشارکت مردم و ایجاد نشاط انتخاباتی برای مردم برخوردار نیستند و دولت متأسفانه هیچ کمکی به احزاب برای اینکه این نقش را ایفا کنند، نمیکند و از طرفی برای حل مشکلات اقتصادی مردم اگر دولت اقدام لازم را انجام ندهد، ما همچنان با سردی مشارکت روبهرو هستیم.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال که این حزب چه برنامههایی را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش میبرد، گفت: حزب مؤتلفه اسلامی در رابطه با انتخابات پس از تصویب سیاستهای انتخاباتی خود در شورای مرکزی و تدوین برنامه انتخاباتی این دوره، ستاد انتخابات حزبی خود را تشکیل داد. در ابتدا با توجه به اینکه در قانون جدید انتخابات، پیشثبتنام داشتیم، برای تعداد ۴۰۰ نفر از نیروهایی که در سطح کشور مرتبط با حزب بودند و نسبت به توانمندیهایشان آشنا بودیم، پیامک فرستادیم و درخواست کردیم در پیشثبتنام حضور پیدا کنند و این فرصت را از دست ندهند تا بتوانیم تصمیم نهاییمان را بگیریم. در این خصوص تعداد قابل توجهی از نیروها ثبتنام کردند و در پنجشنبه ۲۰ شهریورماه تعداد ۱۵۰ نفر از این افرادی که پیشثبتنام کرده بودند، به علاوه تعدادی از نمایندگان فراکسیون مؤتلفه را دعوت کردیم و پیرامون شرایط کنونی کشور چه به لحاظ سیاسی و چه به لحاظ اقتصادی، تحلیلهایی را برایشان ارائه دادیم و در رابطه با تحول در مجلس شورای اسلامی دوره دوازدهم مطالبی را مطرح کردیم، انتظاراتی را از مجلس آینده برای آنها بیان کردیم و در نهایت درخواستها و نقطهنظرات خودشان را در رابطه با مجلس آینده ارائه دادند.
وی افزود: این گامهایی بود که در رابطه با مجلس برداشتیم و در حالحاضر منتظر هستیم که بررسی صلاحیت نمایندگان به صورت قطعی اعلام و نهایی شود تا بتوانیم براساس اطلاعات افراد و تأیید صلاحیتشان روی افرادی که برای مجلس آینده اصلح و ارجح هستند، مطالعه کنیم و در نهایت به صورت مستقیم و چه به صورت شرکت در ائتلافها، پیشنهادهای خودمان را برای مطرح کردن نیروهای اصلح و ارجح ارائه دهیم و اگر ائتلافها هم به این جمعبندی رسیدند یا ما را اقناع کردند که افراد اینها بهتر هستند، بتوانیم با یک حرکت جمعی در جهت نتیجه بهتر در انتخابات گام برداریم.
ترقی در پاسخ به این سوال که آیا ائتلاف با جریانهای تندرو اصولگرا مثل جبهه پایداری هم در دستور کار حزب مؤتلفه است، گفت: معیار ما در ایجاد ائتلاف، توجه به مواضع و ایدههای مقام معظم رهبری است، در چنین موضعگیریهایی بحث تندرو و کندرو خیلی مورد توجه نیست و ما سعیمان بر این است که مجلس، مجلسی باشد که همراستا با قوای سهگانه باشد و بتواند با کمک همه قوا در جهت حل مشکلات مردم اقدامات لازم را انجام دهد. این امر با همافزایی بین قوا میسر است.