باید به جای سنگاندازی پیش پای کارآفرینان، به فکر رفع مشکلات آنها بود
کمال حسین پور نماینده مردم سردشت در مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: دشمن برای ناامیدی نیروهای انسانی و کالاها و پلتفرمهای فنی ایرانی در همه زمینههای فناوری برنامه دارد. در این شرایط حاکمیت باید با هر نوع اتهامزنی علیه این جوانان کارآفرین به صورت ویژه برخورد کند.
حسین پور در ادامه گفت: شنیدهام مسئولان بیمه مرکزی ادعا میکنند که صفر تا صد فعالیت شرکتهای دانشبنیان حوزه بیمه غیرقانونی است، در حالی که همه این شرکتها از نهادهای قانونی مجوز فعالیت گرفتهاند و به تسهیلگری فناورانه خدمات بیمه به مردم میپردازند.
وی با اشاره به اینکه ادعای بیمه مرکزی مبنی بر مراجعه شرکتهای استارتاپی و دانشبنیان به نهادهای بالادستی برای لابی کردن و اخذ مجوزها، دقیقا اتهامزنی به نهادهای بالادستی نظام و حاکمیت به لابیگری با دانشبنیانهاست، گفت: چرا یک نهاد دولتی این چنین علیه نظام حاشیه ایجاد میکند؟ مجلس حامی دانشبنیانهای حوزه بیمه است و بیمه مرکزی دولت را به حاشیه میکشاند.
نماینده مردم سردشت خاطرنشان کرد: بیمه مرکزی با به کار بردن لفظ «متخلفین» علیه شرکتهای دانشبنیان استارتاپی و مطرح کردن مراجعه متخلفانه این شرکتها به نهادهای دولتی مثل وزارت اقتصاد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای دولت و نظام هزینهساری میکند. این یعنی دولت متخلف است و با متخلفان لابی میکند؟
وی افزود: راهاندازی یک شرکت خصوصی به بهانه برونسپاری خدمات و ایجاد انحصار و رقابت با کسب و کارهای قانونی و دانشبنیان استارتاپی بیمه در سالی که باید از دانشبنیانها حمایت شود، صحیح نیست.
حسین پور در ادامه گفت: بیمه مرکزی و سایر نهادهای دولتی به جای سنگاندازی پیش پای کارآفرینان و فعالان اقتصاد دیجیتال، به فکر رفع مشکلات آنها باشند و اجازه بدهند آنها با نوآوری خدمات بهتری به مردم بدهند.
نماینده مردم سردشت در پایان تاکید کرد: مردم از خدمات آنلاین استارتاپی رضایت دارند و ترجیح میدهند از پلتفرمهای آنلاین برای رفع نیازهای روزمره خود استفاده کنند. بخش دولتی یا سنتی نیز باید فضای بهتری برای ارائه این خدمات ایجاد کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، طی روزهای اخیر اخباری درباره جدال بین انجمن کارگزاران و شورای هماهنگی تشکلهای صنفی نمایندگان منتشر و گفته شد بیمه مرکزی، برای «هوشمندسازی نظارت بر صنعت بیمه»، شرکتی با ظاهر خصوصی با نام «آمیتیس» راهاندازی کرده که در نتیجه تمام متقاضیان، برای اخذ مجوز آنلاین (برخط) فروش بیمه باید به این شرکت مراجعه کنند.
در پی این اقدام، برخی استارت آپها، به این اقدام بیمه مرکزی اعتراض کرده و در ادامه، انجمن کارگزاران بیمه، فعالیت پلتفرمهای دانشبنیان و استارتاپی را متخلفانه و غیرقانونی خواند و اعلام کرد که مراجعه کارگزاران برخط متخلف به نهادهای بالادستی برای لابی کردن» است.
انتهای پیام/