آخرین اخبار روز استان های ایران

2.4 میلیون مسافر در اقامتگاههای ادارات مازندران اسکان یافتند

اداکسو
2.4 میلیون مسافر در اقامتگاههای ادارات مازندران اسکان یافتند

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به افزایش تعداد مسافران مقیم استان تاکنون به 4 میلیون و 276 هزار نفر، گفت: تاکنون 2.4 میلیون مسافر در اقامتگاههای ادارات مازندران اسکان یافتند.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مهدی ایزدی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اقامت چهار میلیون و ۲۷۶ هزار مسافر نوروزی از ۲۶ اسفند تا پایان روز سوم فروردین ماه در استان اظهار داشت: از این تعداد ۲۷ هزار نفر در هتل‌ها، دو هزار و ۴۵ نفر در اقامتگاه سنتی، ۹ هزار و ۸۶۸ نفر در مجتمع‌های گردشگری، هزار و ۶۱۴ نفر در مهمانپذیرها اقامت کردند.

وی با عنوان اینکه ۲۳ هزار و ۹۰۸ نفر در هتل آپارتمان، هشت هزار و ۲۲۸ نفر در اقامتگاه بومگردی، ۱۹ هزار و ۹۴۴ نفر در متل اقامت کردند، افزود: یک میلیون و ۶۲۲ هزار نفر معادل ۳۷ درصد درخانه های مسافر اسکان یافتند.

ایزدی تصریح کرد: ۱۲۶ هزار نفر از مسافران نوروزی در اقامتگاه‌های موقت و دو میلیون ۴۱۹ هزار نفر در مهمانسراهای ادارات، خوابگاه‌های دانشجویی و غیره اسکان یافتند.

وی، شمار بازدیدهای نظارتی از مراکز اقامتی را ۱۷۵ مورد ذکر کرد و گفت: یک میلیون و ۱۰ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی بازدید کردند.

46

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا