افزایش مناطق قرمز و نارنجی در نقشه کرونایی مازندران
مناطق و شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی در مازندران به دلیل شیوع سویه امیکرون روند افزایشی دارد.
به گزارش خبرآنلاین از مازندران، بر اساس آخرین به روزرسانی رنگبندی کرونایی مناطق مختلف کشور در سامانه ماسک وزارت بهداشت، از ۱۴ بهمن ماه در استان مازندران علاوه بر رامسر و نکا، شهرستانهای جویبار ، سوادکوه و آمل نیز در وضعیت قرمز قرار گرفتند و ۱۴ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
شهرستانهای وضعیت قرمز شامل نکا ، جویبار، سوادکوه ، آمل و رامسر و شهرستانهای وضعیت نارنجی را شهرستان های ساری، گلوگاه، بهشهر ، قائمشهر، بابلسر، بابل ، محمود آباد، نوشهر، فریدونکنار، نور، چالوس، کلاردشت، عباس آباد و تنکابن تشکیل می دهند.
میاندورود، سوادکوه شمالی و سیمرغ نیز شهرستانهای وضعیت زرد بوده و هر روز بر تعداد ورودی بستری بیمارستان های استان افزوده می شود.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ظرف ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۵۳ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند و ظرف همین مدت تعداد ۸۲ نفر از افراد بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
هم اکنون ۵۳۸ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۹۵ نفر نیز با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.
آمار مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز موید پذیرش 42 بیمار جدید و ترخیصی 30 بهبود یافته از مراکز درمانی زیرپوشش دانشگاه دارد. بر این اساس 136 نفر بیمار کرونایی در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز گفت: گسترش اُمیکرون در مازندران بسیار شتابان است. به گفته فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بر ضرورت قطع زنجیره تولید بیمار اومیکرونی تاکید شده است و گفت: رسیدن به این هدف علاوه بر اعمال محدودیت های دو هفته ای، نیازمند رساندن آمار تزریق دز سوم واکسن کرونا به میزان ۷۰ درصد هستیم.
غلامی قرنطینه پنج روزه بیماران و اعمال محدودیت ها شامل تعطیلی هرگونه تجمع و دورهمی، تالارها، رستورانها، برگزاری مراسم و تجمعات بویژه در مناطق نارنجی و قرمز است را برای قطع زنجیره انتقال ضروری برشمرد و با هشدار این که عدم رعایت پروتکلها نه تنها تداوم افزایش بیماران سرپایی و بستری را در پی دارد، بلکه سبب می شود سیستم بهداشتی و درمانی پاسخگوی نیاز این میزان بیماران نباشد، گفت : عادی انگاری ها نه تنها ما را با افزایش مرگ و میر مواجه خواهد کرد، بلکه عوارض ناشی از ابتلا به کرونا شامل نارسایی های قلبی، ریوی، کلیوی را هم به افراد تحمیل خواهد کرد.
46