آخرین و مهمترین اخبار سیاسی

کنایه تند عطاءالله مهاجرانی‌ به آنان که از عنوان «آیت الله» برای امام خمینی استفاده نمی‌کنند!

اداکسو

به انتشار از سایت معرفت نیوز

کنایه تند عطاءالله مهاجرانی‌ به آنان که از عنوان «آیت الله» برای امام خمینی استفاده نمی‌کنند!

سید عطاءالله مهاجرانی‌ از رویکرد برخی فعالان سیاسی در قبال شخصیت و جایگاه تاریخی امام (ره) انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنلاین ، سید عطاءالله مهاجرانی در صفحه توییتر خود نوشت: «الحمد لله رب العالمین… که بار دیگر توفیق درک ماه عزیز سرشار از برکت و معنویت و نشاط ماه رجب را بهره مان گردانید.

ماه رجب امسال با دهه فجر انقلاب اسلامی تقارن دارد. امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، سرفصل جدید تاریخ معاصر کشور و ملت ماست. نسل ما هویت خویش را مدیون امام و انقلابیم.

‌دیده ام و می بینم که برخی که هویتشان را از امام و انقلاب اسلامی دارند. ظاهرا از عنوان امام و یا حتا برخی از آنان از عنوان آیت الله برای امام خمینی استفاده نمی کنند! گمان می کنند اعتبار شخصیت و شکوه امام خمینی وابسته به اینان است!

‌امام خمینی در جایگاهی از تاریخ ایران و تاریخ اسلام قرار دارد، که با عناوین شکوه شخصیت ایشان تعریف نمی شود. گو آنکه کسانی بگویند: آقای خمینی و یا خمینی!

طنین آوازه نام و نشان امام خمینی در گوش هوش ملت ایران و ملت های منطقه خاموش نمی شود. و : زین قصه هفت گنبد افلاک پر صداست.»

کنایه تند عطاءالله مهاجرانی‌ به آنان که از عنوان «آیت الله» برای امام خمینی استفاده نمی‌کنند!

بیشتر بخوانید:

  • حمایت تمام قد عطاالله مهاجرانی از سفر رئیسی به روسیه

  • مقاله عطاءالله مهاجرانی در باره مذاکره مستقیم ایران و امریکا: چین و روسیه با این کار مخالفند

۲۱۲۱۷

محتوای منتشر شده به صورت خودکار از رسانه ی معتبر خبرگزاری خبر آنلاین جمع اوری شده است و معرفت نیوز در قبال محتوای منتشر شده هیچ مسئولیتی ندارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا