آخرین و جدیدترین اخبار ورزشی

کلمبیا به دنبال میزبانی از فرمول یک

اداکسو

اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از PlanetF1، ایوان دوکوئه مارکوئز فاش کرد که کلمبیا در حال مذاکره با سازمان فرمول یک برای میزبانی از این رقابت‌ها است.

مسیر گرندپری فرمول یک در کلمبیا هنوز ساخته نشده و به احتمال فراوان یک مدار نیمه شهری خواهد بود. قرار است این رقابت‌ها در شهر بارانکوئیلا واقع در شمال کلمبیا برگزار شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا گفت: با یک کار گروهی می‌توانیم رویای خود برای برگزاری فرمول یک به حقیقت تبدیل کنیم. شهردار شهر میزبان این رقابت‌ها گفته که فرصتی برای طراحی پیست وجود دارد. هر چند اجرای آن خیلی دور به نظر می‌رسد اما ما در حال مذاکره با سازمان فرمول یک هستیم. این یک پیشنهاد ورزشی است و دولت کلمبیا از آن حمایت می‌کند.

فصل جدید فرمول یک در 23 مرحله برگزار خواهد شد. مدیران سازمان فرمول یک تمایل خود را برای افزایش گرندپری‌ها در آینده ابراز کرده‌اند.

پرس: می‌توانم قهرمان فرمول یک 2022 شوم

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا