آخرین و مهمترین خبرهای اجتماعی

درمان سینوزیت با روش‌های خانگی و بدون مصرف دارو

اداکسو
درمان سینوزیت با روش‌های خانگی و بدون مصرف دارو

اینکه از تغییر فصل هراس دارید زیرا همیشه باعث حمله سینوزیت می‌شود، طبیعی است! میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از سینوزیت حاد یا مزمن رنج می‌برند و همیشه به دنبال بهترین درمان‌های خانگی برای تسکین دردهای سینوزیت هستند.

به گزارش خبرآنلاین، سینوزیت چه حاد (کمتر از چهار هفته طول می‌کشد) چه مزمن (بیش از چهار هفته طول می‌کشد) به معنای التهاب پوشش داخلی سینوس‌هاست. در مجموع، سینوزیت یک عفونت بسیار دردناک و ناراحت‌کننده است. اکثر پزشکان برای درمان عفونت سینوزیت آنتی‌بیوتیک، آنتی‌هیستامین، مسکّن و ضد تب (برای تب) را تجویز می‌کنند. همچنین ممکن است بخور گرفتن و استراحت در منزل را توصیه کنند. در موارد نادر که سینوزیت شدید است، پزشک با جراحی، سینوس‌ها را از مایع انباشته‌شده تخلیه می‌کند. یا در صورت انحراف سپتوم، جراحی را توصیه می‌کنند.

نمونه‌هایی از درمان‌های خانگی جهت کنترل و درمان سینوزیت را در این مطلب بخوانید.

1)سرکه‌ سیب

دو قاشق سرکه‌ سیب را در آب مخلوط کنید و بنوشید. برای تأثیرگذاری بیشتر می‌توانید این ترکیب را دو بار در روز غرغره کنید. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در سرکه‌ سیب، علائم آلرژی را کاهش می‌دهد، PH سینوس‌های بینی را متعادل کرده و مخاط اضافی ایجاد شده را پاک می‌کند. همچنین با خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی خود، عفونتی را که باعث سینوزیت می‌شود را درمان می‌کند.

درمان سینوزیت با روش‌های خانگی و بدون مصرف دارو

2)عسل

عسل یک عامل ضد میکروبی در برابر بسیاری از باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌هاست که مجاری بینی و گلو را که در طول عفونت سینوسی ملتهب شده‌اند، تسکین می‌دهد.

یک قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه را با هم مخلوط کرده و آن را برای روی حرارت گرم کنید و سپس بنوشید. دو بار در روز این ترکیب را میل کنید و هر چند وقت یک بار این کار را تکرار کنید.

3)روغن نارگیل

یکقاشق غذاخوری روغن نارگیل را ذوب کرده و مثل دهان‌شویه در دهان بچرخانید. پنج تا بیست دقیقه این کار را ادامه دهید، سپس دهانتان را با آب ولرم بشویید. سعی کنید روزانه این کار را انجام دهید تا زمانی که سینوس‌های شما پاک شوند.

4)ترب

یک یا دو قاشق چایخوری ترب رنده شدهراروزانهسه مرتبه بخورید و هر چند وقت یک بار این کار را تکرار کنید زیرا ترب یک ماده ضد میکروب است و در از بین بردن باکتری یا قارچ عامل عفونت سینوسی نقش دارد.

* توجه داشته باشید مصرفِ بیش از حد ترب باعث معده‌درد و استفراغ می‌شود.

منبع: stylecraze / مترجم: الهه جعفرزاده

4747

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا