آخرین و مهمترین اخبار سیاسی

رسانه‌های معاند به دنبال ایجاد غبار و تشکیک در جامعه هستند

اداکسو

مهدی عرب صادق معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با بیان اینکه درگذشت خانم مهسا امینی از خطه غیور هموطنان‌مان در کردستان تاسف برانگیز بود، گفت: ضمن همدردی با خانواده ایشان مسائلی ایجاد شده که سنگ محکی برای ارتقاء سواد رسانه در جامعه است.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه نگاه ابزاری به انسان شاخص بارز فرهنگ غربی است، اظهار کرد: آثار این نگرش در موضوع خانم مهسا امینی واضح است. در شرع مقدس اسلام مواجهه با زن با لطافت است و ارزش زن در جامعه، شأن خلیفه‌اللهی دارد و مصداق و الگوی این زن، حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیه هستند.

عرب صادق ادامه داد: جایگاه زن باید تکریم شود و خدشه بر این جایگاه معلول از هر علتی باشد، آن علت شوم و نامبارک است که باید به علت‌ها پرداخت و آن‌ها را تدبیر کرد. نگاه اسلام به این جایگاه مترقی است اما جریان‌هایی در داخل و خارج در پی کشته‌سازی برای منافع سیاسی در جنگ نرم جاری هستند.

وی با بیان اینکه اشک آن‌ها، اشک تمساح است و ملت ایران از تمساح‌ها بیزارند، تصریح کرد: امروز با دقت رسانه‌ای در موضوع این خانم به وضوح حجم هشتگ سازی و ترند توییتری را می بینیم که میدانیم توییتر فضای رسانه ای عام جامعه نیست بلکه بیشتر سیاسی است.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی گفت: رسانه‌های معاند فارسی زبان در پی ایجاد غبار و تشکیک در افکار عمومی‌ هستند و قطعاً دل آن‌ها به حال مرحومه مهسا امینی نسوخته است؛ این ادعا مضحک است و ادامه این جماعت مغرض همان‌هایی هستند که ۱۷ هزار کشته از مردم بی‌گناه بر ملت رواداشتند.

عرب صادق افزود: حساب رسانه‌های معاند از مردم معترض به برخی شیوه‌ها و حتی منتقدین حجاب هم جداست و ملت از نوکران رسانه‌های تحت حمایت محور عربی، عبری و غربی بیزارند. مردم مطالبه دارند و دولت مکلف به توجه به مطالبات آن‌هاست اما باید خط و مرزها را تفکیک کرده و توجه کنیم این‌ها بر همان دردی می‌گریند که خود آن را بر مردم روا داشتند.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی در پایان اظهار کرد: عده‌ای در آن سوی مرزها از امنیتی کردن موضوع حجاب سود می‌برند و سود ایشان در آن است؛ واضح است نباید در زمین آن‌ها بازی کنیم و باید صحنه‌ها و سنگرهای جنگ فرهنگی را بشناسیم و با مسئله ایجابی برخورد کنیم، نه سلبی و قهری.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا