مضرات قهوه سبز چیست؟
احتمالا به طور مناسب وقتی به صورت دهانی مصرف شود، ایمن است. عصاره قهوه سبز نیز که به میزان ۴۸۰ میلی گرم در روز مصرف شده باشد تا حداکثر ۱۲ هفته ایمن است.
به گزارش بهداشت نیوز، یک عصاره قهوه مخصوص سبز (Svetol, Naturex, South Hackensack, NJ) در دوزهای تا ۲۰۰ میلی گرم پنج بار در روز تا ۱۲ هفته استفاده شده است، ایمن معرفی شده است. مهم این است که بدانید این قهوه نیز حاوی کافئین، مشابه قهوه معمولی است. بنابراین، قهوه سبز نیز می تواند عوارض جانبی ناشی از کافئین را مشابه قهوه معمولی ایجاد کند.
کافئین می تواند بی خوابی، برافروختگی و خارش، ناراحتیهای معده، تهوع و استفراغ، افزایش تپش قلب و میزان تنفس بالا و سایر عوارض جانبی ایجاد کند. مصرف مقادیر زیاد قهوه نیز ممکن است باعث سردرد، اضطراب، تحریک، زنگ زدن در گوش و ضربان قلب نامنظم شود.
احتیاط و هشدارهای ویژه
بارداری و شیردهی
اگر باردار بوده و یا شیردهی دارید، اطلاعات کافی در مورد ایمنی مصرف این قهوه وجود ندارد. ایمن بمانید و از مصرف آن اجتناب کنید.
مقدار غیر طبیعی سطح هموسیستئین
مصرف یک دوز بالا از اسید کلروژنیک برای مدت کوتاه باعث افزایش سطح هموسیستئین پلاسما میشود که ممکن است با بیماریهایی مانند بیماری قلبی همراه باشد.
اختلال اضطراب
کافئین موجود در قهوه سبز باعث بدتر شدن اضطراب می شود.
اختلالات خونریزی
نگرانیهایی وجود دارد که کافئین موجود در قهوه سبز باعث بدتر شدن اختلالات خونریزی میشود.
عوارض قهوه سبز برای دیابت
برخی از تحقیقات نشان می دهد که کافئین موجود دراین قهوه ممکن است روش فرآیند قند خون را در افراد مبتلا به دیابت تغییر دهد. گزارش شده است که کافئین همانطور که باعث کاهش قند خون می شود، باعث افزایش قند خون نیز می شود. اگر دچار دیابت هستید و قند خون خود را با دقت بررسی می کنید، از کافئین با احتیاط استفاده کنید.
اسهال
قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین در قهوه، به خصوص در مقادیر زیاد، می تواند اسهال را بدتر کند.
گلوکوما
مصرف کافئین که در قهوه سبز قرار دارد می تواند فشار داخل چشم را افزایش دهد. افزایش ظرف ۳۰ دقیقه شروع می شود و حداقل ۹۰ دقیقه طول می کشد.
فشارخون بالا
مصرف کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است فشار خون افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد. با این حال، این اثر ممکن است در افرادی که به طور منظم کافئین را از قهوه یا سایر منابع می گیرند، کمتر باشد.
کلسترول بالا
برخی از اجزای قهوه فیلتر نشده نشان داده شده است که سطح کلسترول را افزایش می دهد. این اجزاء را می توان در این قهوه نیز به خوبی پیدا کرد. با این حال، مشخص نیست که آیا این قهوه نیز باعث افزایش سطح کلسترول می شود یا خیر.
سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
این قهوه حاوی کافئین است. کافئین در قهوه، به ویژه در مقادیر زیاد، می تواند اسهال را بدتر و در نتیجه علائم IBS را نیز بدتر کند.
پوکی استخوان
کافئین این قهوه و دیگر منابع، می تواند مقدار کلسیم را که از طریق ادرار دفع می شود، افزایش دهد. این عمل میتواند باعث ضعف استخوانها شود. اگر پوکی استخوان دارید، مصرف کافئین را به کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز محدود کنید (در حدود ۲-۳ فنجان قهوه منظم). مصرف مکملهای کلسیم ممکن است کمک کند تا کلسیم ازدست رفته را جبران کنید. زنان پس از یائسگی، بخصوص آن دسته که دارای یک شرایط ارثی هستند که آنها را به طور معمول از دریافت ویتامین D محروم نگه می دارد، در هنگام استفاده از کافئین باید بسیار محتاط باشند.