رئیس کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا: تغییرات در فدراسیون ایران به سود آینده شما است/ تاریخساز هستید
رئیس کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا به تمجید از وزنهبرداران ایران پرداخت و در عین حال تغییرات در فدراسیون کشورمان را مثبت ارزیابی کرد.
– اخبار ورزشی –
خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به مسابقات وزنهبرداری قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا در کشور ازبکستان، در جریان این مسابقات گفتوگویی با «محمد یوسف المنا» رئیس قطری کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا انجام داد که این گفتوگو را در زیر میخوانید:
تسنیم: سطح مسابقات وزنهبرداری قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا را چطور ارزیابی میکنید?
پیش از هر چیز باید بگویم که دلم برای وزنهبرداران ایرانی تنگ شده بود، چون همانطور که همه میدانیم قهرمانان ما به خصوص از غرب آسیا از کشور ایران و نوجوانان و جوانان آیندههای این رشته ورزشی هستند. رکوردها در این مسابقات در حال شکسته شدن است، این بدین معناست که قاره آسیا در رشته وزنهبرداری پیشتاز است. ما اما میخواهیم بیشتر روی این رشته ورزشی تمرکز کنیم، چون قاره آسیا همانند یک خانواده و زندگی برادرانهای در این قاره در جریان است. میخواهیم رشته وزنهبرداری را نهتنها در یک کشور، بلکه در تمامی کشورهای آسیا ترویج دهیم و این به سود ما و به نفع آینده ما است.
تسنیم: فدراسیون ایران به تازگی دچار تغییر و تحول و سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی قهرمانان سابق جهان و المپیک بهعنوان سرپرست و نایب رئیس فدراسیون انتخاب شدهاند. تغییرات فدراسیون ایران را چطور ارزیابی میکنید?
تغییرات در یک فدراسیون طبیعی است و باید رخ دهد. رئیس پیشین فدراسیون (علی مرادی)، دبیرکل پیشین فدراسیون و نایب رئیس پیشین فدراسیون کارشان را به خوبی انجام دادند، اما تغییر در فدراسیون وزنهبرداری ایران برای آینده خوب است، به خصوص اینکه شما قهرمان پیشین المپیک را دارید. ایران استعدادهای زیادی در رشته وزنهبرداری دارد، هم دختر وهم پسر. ایران اما تنها در رشته وزنهبرداری ورزشکاران بااستعدادی ندارد، بلکه در رشتههای دیگر هم اینچنین است. ایران یکی از بزرگترین کشورهای غرب آسیا به لحاظ مساحت و جمعیت است، برای همین ورزشکاران زیادی دارد. تغییرات در فدراسیون وزنهبرداری ایران به سود آینده این رشته ورزشی و توسعه بیشتر آن است، به خصوص اینکه وزنهبرداری در ایران مانند کشتی خاص است.
تسنیم: به تازگی انتخابات فدراسیون جهانی وزنهبرداری برگزار و تغییراتی در فدراسیون جهانی رخ داد، نظر شما در این مورد چیست و جایگاه وزنهبرداری آسیا پس از تغییرات اخیر را چطور میبینید.
مدت این انتخابات بیشتر از دو سال نیست. نمیخواهم بگویم اشتباهاتی رخ داد، بلکه اظهارنظرهایی در جریان انتخابات صورت گرفت، با این حال امیدواریم بتوانیم کارهای خوبی انجام دهیم، اما اعتراضهایی از جانب برخی افراد که نماینده کشورشان یا نماینده فدراسیونهای ملی هستند، بابت اتفاقهایی که در این انتخابات رخ داد، وجود دارد.
امیدواریم همه چیز برای وزنهبرداری به خوبی پیش برود چون مهمترین افراد در این رشته ورزشی، ورزنهبردار، مربی و افراد فنی هستند. مسئولان در نهایت به دنبال جایگاهی برای خود هستند، اما ورزشکاران به دنبال کسب مدال میروند و وقتی صاحب مدال میشوند، سرود ملی کشورشان نواخته میشود و پرچم کشورشان به اهتزاز درمیآید و این مهمترین چیز برای ما است.
به آینده وزنهبرداری نگاه میکنیم چون نیاز به ایجاد تغییرات در موارد زیادی وجود دارد. در وزنهبرداری نیاز به پوشش داریم، نیاز به هیئتی داریم که بدانیم چه اتفاقاتی در این رشته ورزشی (در گذشته) افتاده است. ریچارد مکلارن ( رئیس کمیسیون مستقل تحقیقات آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ) گزارشهایی درباره وزنهبرداری داده که نیاز است این پرونده بسته شود و وقتی پرونده بسته نشود، این نشان میدهد که چیزهای اشتباهی وجود دارد. باید افراد درست و متخصص را در هیئت اجرایی، کمیتههای مختلف و کمیسیون فدراسیون جهانی وزنهبرداری به کار بگیریم و امیدوارم بتوانیم تمامی این کارها را انجام دهیم. بر اساس خط مشی کمیته بینالمللی المپیک (IOC) صحبت نمیکنم، بلکه براساس خط مشی ورزش و اخلاق حرف میزنم که به نفع ورزشکار است. برای ما مهمترین چیز ورزشکار است.
تسنیم: در پایان صحبتی در مورد وزنه برداری ایران دارید؟
فدراسیون وزنهبرداری ایران، برای مدتی طولانی فدراسیونی تاریخی است. همچنین وزنهبرداران ایرانی تاریخساز هستند. از رضازاده و نصیریان گرفته تا سجاد (انوشیروانی)؛ من به همه آنها افتخار میکنم چون همه ما یک کشور و یک ملت هستیم.
پانزوان: نتایج بچهها تا الان قابل قبول بود/ رکوردها گویای کیفیت بالای مسابقات است
انتهای پیام/