گل محمدی تا پایان فصل ماندنی شد!
ورزش سه نوشت: شوک بزرگ پس از دربی مربوط به استعفای یحیی گلمحمدی بود که اکنون با مخالفت مدیرعامل این باشگاه همراه شده است.
پرسپولیس که با اختلاف شش امتیازی با صدرنشین به دنبال برتری در دربی و کاهش این اختلاف بود، نتوانست از گل برتری خود مراقبت کند و در نهایت متوقف شد.
یحیی گلمحمدی سرمربی پرسپولیس که بعد از دریافت گل تساوی اعتراض تندی را نسبت به عملکرد سیدعلی داشت و در نهایت نیز از سوی وی اخراج شد، در پایان بازی با اشاره به روز سیاه داوری و بعد از آن هم انتشار یک استوری استعفای خود را اعلام کرد.
درویش مدیرعامل پرسپولیس ساعاتی پیش در گفتگویی که با یحیی گلمحمدی داشته ضمن مخالفت صریح با این استعفا، از وی خواسته بعد از چند روز استراحت، کار خود را با قدرت تا پایان فصل دنبال کرده و این باشگاه هیچ تفکری برای تغییرات و قبول استعفای یحیی گلمحمدی نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
-
تعویضی که جواب اعتماد مجیدی را داد/عکس
-
از خشم پوتین تا واکنش مجیدی به ارتباط با جادوگر!
-
وقتی آقای گل استقلال در دربی قفل شد/عکس
254 251