گلایه از صالحآبادی در میدان فردوسی / چرا دلار به ۳۲ هزار تومان رسید؟
بخش اقتصادی آخرین و خبرهای اقتصادی معرفت نیوز نوشت
سایت کلایمر نما ارائه دهنده کلایمر و اجاره کلایمر در سایت https://climbernama.ir می باشد برای اجاره کلایمر به سایت مراجعه نمایید
رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه بازدید سرزده خود از میدان فردوسی در پاسخ به گلایه ای درباره چرایی وضعیت فعلی نرخ دلار و رسیدن قیمت آن به ۳۲ هزار تومان گفت: تلاش میکنیم حباب ها و هیجانات در بازار کاهش پیدا کند.
به گزارش خبرآنلاین، رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه بازدید سرزده خود از میدان فردوسی در پاسخ به گلایه ای درباره چرایی وضعیت فعلی نرخ دلار و رسیدن قیمت آن به ۳۲ هزار تومان گفت: تلاش می کنیم حباب ها و هیجانات در بازار کاهش پیدا کند.
علی صالح آبادی در این باره افزود: ارز به صورت حواله و اسکناس به قدر کافی وجود دارد. در بازار متشکل هم عرضه به میزان کافی است و باز هم اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: در سامانه نیما عرضه بیش از تقاضا است.
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: تلاش می کنیم حباب ها و هیجانات کاهش پیدا کند.
۲۲۳۲۲۵
این محتوا توسط بخش اقتصادی که مهمترین و آخرین خبرهای اقتصادی روز ایران را جمع آوری و انتشار میدهد توسط وب سایت خبرگزاری خبر آنلاین منتشر شده و در سایت معرفت نیوز منتشر گردیده است معرفت نیوز در قبال صحت محتوای منتشر شده هیچ نوع مسئولیتی ندارد