کاهش چربی خون در طب سنتی با این میوه
بر اساس مطالعات انجام شده مصرف زالزالک سبب کاهش کلسترول بد خون و همچنین افزایش اچ دی ال(کلسترول خوب)در خون میشود.
امروزه افزایش چربی خون و عوارض جانبی ناشی از آن به عنوان یکی از معضلات سیستم بهداشتی اکثر جوامع شناخته شده است.
تحقیقات اخیر روی مکملهای غذایی و گیاهان دارویی مورد استفاده در طب سنتی حاکی از آن است که ترکیبات موجود در آنها از جمله فیبرهای غذایی، ویتامینها، فلاونوییدها، استرولها و دیگر ترکیبات آنتی اکسیدانی، علاوه بر کاهش چربی خون میتوانند در مهار اکسیداسیون LDL و حذف رادیکال آزاد اکسیژن نقش داشته و با تاثیر بر سیستم ایمنی و بهبود اختلالات متابولیسمی بدن در بهبود این بیماری باشند
بر اساس مطالعات انجام شده مصرف زالزالک سبب کاهش کلسترول بد خون و همچنین افزایش اچ دی ال(کلسترول خوب)در خون میشود. به علاوه سبب کاهش تولید کلسترول در کبد افراد دارای کبد چرب خواهد شد. سرکه این میوه نیز کاهنده تری گلیسرید و کلسترول در بدن است. عصاره میوه زالزالک دارای اثرات هیپوکلسترولمیک بوده و می تواند به طور قابل توجهی سبب کاهش tc،tg و ldl سرم و افزایش میزان hdl شود.