پزشکی

مصرف منظم آجیل، کلید تقویت حافظه و کاهش ریسک آلزایمر

اداکسو

مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف روزانه آجیل می‌تواند به بهبود عملکرد حافظه کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

به گزارش بهداشت نیوز، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در یک مطالعه گسترده دریافتند که ترکیبات مغذی موجود در آجیل مانند آنتی‌اکسیدان‌ها، اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامین E نقش مهمی در حفاظت از سلول‌های مغزی و کاهش التهاب دارند.

این مطالعه که روی بیش از ۷۰۰۰ بزرگسال انجام شد، نشان داد افرادی که حداقل سه بار در هفته آجیل مصرف می‌کنند، حافظه بهتری دارند و روند کاهش شناختی در آنها کندتر است.

دکتر نیما رضایی، متخصص نورولوژی، در گفت‌وگو با بهداشت نیوز گفت: «آجیل‌ها به دلیل داشتن ترکیبات مغذی می‌توانند به محافظت از سلول‌های مغزی کمک کنند و خطر بروز بیماری‌های دژنراتیو مانند آلزایمر را کاهش دهند.»

وی توصیه کرد که مصرف متعادل و منظم آجیل به همراه سبک زندگی سالم، می‌تواند بخش مهمی از برنامه پیشگیری از اختلالات شناختی باشد.

منبع: بهداشت نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا