پزشکی

سه آجیل برای محافظت از سیستم عصبی

اداکسو

گردو، بادام و فندق حاوی مواد مغذی (چربی، پروتئین و کربوهیدرات)، مواد معدنی و ویتامین ها، روغن های ضروری و فیتو شیمیایی ها می باشند.

به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقات بر یک رژیم غنی شده با گردو نشان داده است که مصرف گردو موجب بهبود در عملکرد شناختی و حرکتی در انسان و حیوان می شود. همچنین استفاده از مکمل گردو در رژیم غذایی موجب تقویت حافظه، توانایی یادگیری و اضطراب در مدل حیوانی می گردد.

مطالعات نشان دادند که افزودن ه فندق در رژیم غذایی منجر به بهبود حافظه و کاهش اضطراب، و اثرات مخرب ناشی از سمیت آمیلویید بتا بر التهابات و مرگ سلولهای عصبی میگردد. این تحقیقات فرضیه PM در باب استفاده از فندق به عنوان یک مکمل غذایی جهت دستیابی به دوران پیری سالم را تایید نمودند.

همچنین تحقیقات نشان دادند مصرف مکمل بادام به طور قابل توجهی میزان فراموشی ناشی از اسکولولامین در موشها را کاهش می دهد. آنها نشان دادند که بادام باعث کاهش فعالیت کولین استراز در مغز موش صحرایی و کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرید و افزایش ناگهانی گلوکز که کنترل AD موثر هستند می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا