خبری ویژه

رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی: هزینه پخت نان ۲۰۰ درصد و مصرف ۳۰ در صد افزایش یافته

اداکسو

ایلنا نوشت:محمد سلیمانی رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی خاطر نشان کرد: بعد از آزادسازی نرخ آرد نانوایان فانتزی بخشی از مردم که نیازشان را با این نوع نان‌ها تامین می کردندخریدار نان سنتی شدند و مصرف این نان ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد. علاوه بر این با افزایش نرخ ماکارونی و سایر غلات و مقایسه قیمت این اقلام با نان، مردم به این نتیجه رسیدند که بهتر است نان را جایگزین غلات کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا