رئیسی مشکل تصمیمگیری دارد
فعال سیاسی اصولگرا گفت: دولت رئیسی از روز نخست ابهامهایی را با خود حمل میکرد، از جمله اثرپذیری از برخی جریانهای تندرو اصولگرا، فقدان ایده، فقدان فرم اقتصادی قابل تحلیل و تمرکز بر تعدادی از چهرههای نزدیک به خود که چندان هم به نفع دولت کار نکردهاند. با این وجود دولت رئیسی تاکنون ساختار خود را حفظ کرده و تغییری در جز و کل آن دیده نمیشود؛ در کنار آن وضعیت جامعه نیز به همین شکل، بدون تغییر و بر مدار تورم و گرانی و چالشهای اجتماعی در پیش است.
ناصر ایمانی، درباره تاثیر جبهه پایداری بر تصمیمگیریهای دولت به «انتخاب» اظهار کرد: من تصور میکنم مشکل اصلی دولت ما تاثیرپذیری از یک جریان نیست. مشکل اصلی دولت ما این است که در تصمیمگیری خیلی سخت برخورد میکند یا به تعبیری اساسا تصمیم نمیگیرد؛ یعنی دولت مشکل تصمیمگیری در سطح کلان دارد. مسلما طیفهای مختلف سیاسی بر دولت تاثیرگذار هستند از جمله پایداری، اما مشکل اصلی بیتصمیمی دولت است.
وی افزود: این بیتصمیمی به نظر من ناشی از روحیات شخص آقای رئیسجمهور است؛ ایشان در تصمیمگیری باید سریع تر از این برخورد کنند و اساسا یک تصمیم بگیرند. بیتصمیمی مشکل بزرگی برای دولت است و هیچ تغییراتی در سطوح مختلف دولت در یکسال اخیر نداشتهایم که ناشی از روحیه عدم تصمیمگیری است. بسیاری از طرح ها نیز آمده است و بدون تصمیم رها شده است.مثلا اخیرا گفتند میخواهیم سازمان بازرگانی زیر نظر رئیس جمهور درست کنیم اما کاملا رها شد. هزینه فقدان تصمیمگیری برای دولت بسیار زیاد است.
ایمانی سپس درباره کمتوجهی رئیس جمهور نسبت به وضعیت آشفته جامعه در حوزه اقتصاد و سیاست بیان کرد: الان مدتهاست یک موضوع مطرح است که برخی مقامات دولت می خواهند عوض شوند اما هنوز هیچ خبری نیست؛ بروز این شایعات اصلا خوب نیست. یکسال و نیم از دولت رئیسی میگذرد اما هیچ خبری از تغییر نیست؛ یعنی همه انتخابهای رئیس جمهور درست بوده است؟ اینگونه نیست! وزارت رفاه ما چند مدت طول کشید تا به یک وزیر برسد؟
ایمانی در پایان درباره سردرگمی دولت نسبت به حل بحرانهای اقتصادی گفت: کسی در این میان نیست که با یک تصمیم مسئله را حل کند.الان حتی پتروشیمیها نیز دچار مشکلاند و مرتب ادعا میکنند که تصمیمی در رابطه با کارشان گرفته نمیشود.