پزشکی

خواص خوردن هلو در تب سنتی

اداکسو

اطبای گذشته قسمت های مختلف هلو را به عنوان ملین، مدر، ضدسرفه، درمان کننده بیماری های خونی، روماتیسم ،آمنوره می دانستند.

به گزارش بهداشت نیوز، اطبای گذشته قسمت های مختلف هلو را به عنوان ملین، مدر، ضدسرفه، درمان کننده بیماری های خونی، روماتیسم ،آمنوره و افزون براین که به عنوان درمان کننده مالاریا و ضد کرم ،قابض . تب بر توصیه می کنند.

می توانید از دم کرده میوه خشک وتازه و برگ هلو به منظور کاربرد درمانی روزانه یک فنجان از این دم کرده میل کنید. (میوه خشک به مقدار 200-100 گرم برگ ها به مقدار 20-10 گرم ) گل و برگ هلو را می توانید به عنوان تب بر ،ضد کرم، و میوه هلو را برای بیماری های پوستی به عنوان آرام کننده مورد استفاده قرار دهید. هلو با نام علمی: Prunus persica از خانواده گلسرخ Rosaceaeاست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا