آخرین و مهمترین اخبار سیاسی

خط ویژه| علی مطهری: آشوب‌های اخیر در «انتخابات غیرآزاد» ریشه دارد/ روسیه‌هراسی اصلاح‌طلبان و BBC بر پایه یک خبر دروغ

اداکسو

گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضدانقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضدانقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

روسیه هراسی اصلاح‌طلبان و BBC بر پایه یک خبر دروغ

روزنامه سازندگی در مطلبی با عنوان «رفیق ناباب؛ برخی مقامات روس از تحریم‌های جدید علیه ایران استقبال کردند» نوشت: «شکی نیست که روس‌ها بازی ناجوانمردانه‌ای را با ما در پیش گرفته‌اند. بازی بدی که برای آنها منافع زیادی دارد، اما برای ما از همه طرف باخت خواهد.»

این روزنامه به‌ظاهر اصلاح‌طلب در ادامه به اظهارات «کنستانتین سیمونوف» مدیر صندوق امنیت ملی انرژی روسیه در شبکه تلویزیونی «روسیا-1» استناد کرده است. این فرد در این برنامه تلویزیونی گفته است: «ایران تحت تحریم‌ها باقی می‌ماند و این تحریم‌ها سخت‌تر نیز می‌شود که اگر بخواهم صادقانه بگویم، این خبر خوبی برای ماست. در آینده ما باید وارد روابط مشارکت اقتصادی شویم و برنامه‌های جاه‌طلبانه‌ای برای سرمایه‌گذاری، ازجمله سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز ایران داریم.»

اما آیا آنطور که روزنامه سازندگی- ارگان رسانه‌ای حزب اشرافی «کارگزاران»- ادعا کرده است، یک مقام روسی از تحریم‌های جدید ایران استقبال کرده است؟! پاسخ منفی است. چرا؟! به این دلیل که «صندوق امنیت ملی انرژی روسیه» یک شرکت خصوصی است که کنستانتین سیمونوف (استاد دانشگاه) با ۱۵۰ دلار ثبت کرده و برای دولت روسیه نیست. نکته دیگر اینکه در هر کشوری اساتید دانشگاه در شبکه‌های مختلف دعوت می‌شوند و ممکن است حرف‌هایی بزنند که با رویکرد حاکمیت در آن کشور متضاد باشد. همان کاری که جریان به‌ظاهر اصلاح‌طلب در داخل ایران انجام می‌دهد.

و اما نکته قابل توجه اینجاست که این خبر فیک با استقبال ویژه بی‌بی‌سی فارسی مواجه شد. این شبه رسانه وابسته به حکومت دیکتاتوری و موروثی پادشاهی انگلیس در مطلبی نوشت: «روزنامه سازندگی چاپ تهران، گزارش اصلی خود را به روابط سال‌های اخیر ایران و روسیه اختصاص داده و از مناسبات نامتوازن تهران و مسکو انتقاد کرده است. سازندگی روسیه را "رفیق ناباب" ایران خوانده و با چاپ طرحی از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور این پرسش را مطرح کرده که ایران با روسیه در چه جهتی در حال حرکت است.»

حساب بی‌بی‌سی فارسی و دیگر شبه رسانه‌های معاند فارسی زبان مشخص است؛ اما سؤال اینجاست که رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب در داخل چرا خصومت و دشمنی آشکار اروپا و آمریکا را سانسور کرده و به هیچ عنوان به آن نمی‌پردازند؟! همین چند روز پیش اتحادیه اروپا ایران را تحریم کرد. آمریکا نیز رکورددار تحریم ملت ایران است. آمریکا و اروپا تنها در یک قلم داروی بیماران پروانه‌ای را تحریم کرده‌اند؛ اما بااین‌حال هیچ صدایی از رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب در اعتراض و شکایت به طرف غربی بلند نمی‌شود! این دیگر غرب‌گرایی نیست، بلکه «غرب گدایی» است.

امام خمینی (ره) در توصیف جریان غربگرا فرموده بودند: «نباید فراموش کنیم که در جنگ با آمریکا هستیم. ما در جنگ با آمریکا و تفاله‌های آمریکا (هستیم)، این تفاله‌هایی که قالب زدند خودشان را و ما غفلت کردیم، الان هم هستند…این‌ها می‌خواهند خرابی کنند. کار ندارند به این که کی کشته بشود و کی از بین برود… خط این بود که اصلاً آمریکا منسی [فراموش] بشود. یک دسته شوروی را طرح می‌کردند تا آمریکا منسی بشود. خط این بود که این قضیه مرگ بر آمریکا منسی بشود.»

علی مطهری: آشوب‌های اخیر در «انتخابات غیر آزاد» ریشه دارد

روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «ریشه‌های حوادث اخیر» به قلم «علی مطهری» نوشت: «به نظر من عامل اول، وضع اقتصادی مردم است که با جراحی اقتصادی اخیر در شرایط نامناسب و گرانی‌های سرسام‌آور به وضع اسفناکی رسیده است خصوصاً که به دلیل ادامه تحریم‌ها و فقدان عزم جدی برای سامان دادن به توافق برجام امیدی هم به آینده وجود ندارد. اگر وضع اقتصادی مردم خوب بود، اعتراض‌ها این مقدار گسترش پیدا نمی‌کرد.»

مطهری در ادامه نوشت: «عامل دیگر احساس عدم مشارکت در مسائل حیاتی کشور و عدم دخالت در سرنوشت خود است. تصمیمات مهم سیاست خارجی و داخلی در جاهایی غیر از مجلس ازجمله شوراهایی که در قانون اساسی وجود ندارد، گرفته می‌شود. مثلاً مجلس به عنوان نماینده ملت نمی‌تواند درباره نوع رابطه با روسیه که امروز از ما به عنوان ابزار حتی در جنگ با اوکراین استفاده می‌کند یا درباره رابطه با امریکا تصمیم بگیرد. تازه این مجلس را هم به سختی می‌توان نماینده واقعی ملت دانست، چون با ردصلاحیت‌های گسترده و هدایت شده شورای نگهبان هر دو انتخابات گذشته مجلس و ریاست‌جمهوری را نمی‌توان آزاد تلقی کرد.»

علی مطهری در یادداشت مذکور، احیانشدن برجام و به زعم خود انتخابات غیرآزاد در ایران را از ریشه‌های آشوب‌های اخیر نامیده است. با کمال تأسف باید گفت که این دیدگاه به شدت سطحی و عوامفریبانه و غیرکارشناسی است.

اتفاقاً مسئله خیلی کلان‌تر از این است. در همین روزهای گذشته در تجمع عناصر ضدانقلاب در برلین شاهد بودیم که جریان معاند با 16 پرچم متفاوت حضور پیدا کرد. این تجمع با استقبال ویژه رسانه‌های آمریکایی-انگلیسی-سعودی اسرائیلی مواجه شد؛ چرا؟! به این دلیل که دشمن در پی تکه تکه کردن و تجزیه ایران است و و یکی از ریشه‌های آشوب‌های اخیر، تقلای دشمن برای تحریک گسل‌های قومیتی است.

کردستان، سیستان و بلوچستان و اردبیل ازجمله شهرهایی است که دشمن در هفته‌های گذشته بر آن متمرکز شد و هدف اصلی نیز تحریک قومیت‌ها برای اعتراض سراسری بود که البته با هوشمندی مردم عزیز کشورمان، این نقشه دشمن، نقش بر آب شد.

نکته مهم دیگر، احساس خطر دشمن از پیشرفت ایرانِ اسلامی است. این مسئله، یکی از ریشه‌های کلیدزدن آشوب‌های اخیر است. در حقیقت فوت خانم مهسا امینی صرفاً بهانه بود و حتی اگر این اتفاق نیز رخ نمی‌داد، دشمن به بهانه‌ای دیگر تقلا می‌کرد تا پروژه خود علیه «ایرانِ قوی» را در مهرماه کلید بزند.

متاسفانه امثال آقای علی مطهری با ادعاهای واهی نظیر انتخابات غیرآزاد و نهایی نشدن برجام، ضمن پاک کردن صورت مسئله، از یکسو ایرانِ قوی را سانسور می‌کند و از سوی دیگر بر خباثت و خصومت دشمنان ملت ایران سرپوش می‌گذارد.

انتخابات غیرآزاد در ایران همان ادعایی است که رسانه‌هایی ازجمله اینترنشنال سعودی و بی‌بی‌سی فارسی و صدای آمریکا و رادیو پیام اسرائیل و…مطرح می‌کنند.

پایان پیام/./ ت 84

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا