آخرین و مهمترین اخبار سیاسی

خط ویژه| تطهیر داعش توسط افراطیون اصلاح‌طلب و رسانه‌های معاند/ تنفس مصنوعی به آشوبگران با فضاسازی درباره «قطعی اینترنت»

اداکسو

گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضدانقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضدانقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

تطهیر داعش توسط افراطیون اصلاح‌طلب و رسانه‌های معاند

عصر روز چهارشنبه در پی حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) ۱۵ زائر شهید و ۲۳ نفر مجروح شدند. زنان و کودکان نیز در میان شهدا بوده‌اند. در تصاویر منتشر شده، یک پسربچه در آغوش مادرش به شهادت رسیده است.

ساعاتی پس‌ازاین اقدام رذیلانه و شنیع، گروهک تکفیری تروریستی داعش مسئولیت این اقدام جنایتکارانِ را بر عهده گرفت. هرچند برخی تحلیلگران تأکید کردند که اطلاعیه این گروهک تروریستی نباید اذهان را از بانیان اصلی این جنایت دور کند؛ دولت تروریست آمریکا، دولت‌های ناقض حقوق بشر در اروپا، حکام مرتجع در منطقه، رسانه‌های معاند از جمله بی‌بی‌سی فارسی، اینترنشنال سعودی، صدای آمریکا، رادیو فردا و طیف تندروی جریان به‌ظاهر اصلاح‌طلب در داخل و درمجموع همه افراد و رسانه‌ها و جریاناتی که در هفته‌های اخیر بنزین برآشوب‌ها ریخته و اغتشاشگران را بر ادامه اقدامات شنیع خود تشویق و ترغیب کردند.

و اما نوع واکنش‌ها به اقدام تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) بیش‌ازپیش چهره حامیان تروریسم و دشمنان ملت ایران را نمایش داده و بر وضوح تصویر افزود.

در همین رابطه بی‌بی‌سی فارسی- رسانه حکومت دیکتاتوری و موروثی انگلیس- از بکار بردن کلیدواژه «تروریست» و «تروریسم» امتناع کرده و در خروجی اخبار خود از کلیدواژه‌هایی از جمله «حمله به شاهچراغ»، «حمله مسلحانه خونین» و «تیراندازی» استفاده کرد.

اینترنشنال سعودی، رسانه «انگلیسی-سعودی-اسرائیلی» نیز دقیقاً مشابه بی‌بی‌سی فارسی از بکار بردن کلیدواژه «حمله تروریستی» امتناع کرد. دیگر رسانه‌های معاند و به‌ظاهر فارسی‌زبان نیز دقیقاً رویکرد نیز در پیش گرفتند.

و اما در داخل کشور، برخی اعضای طیف افراطیون اصلاح‌طلب که سابقه محکومیت در فتنه 88 را نیز در کارنامه خود ثبت کرده‌اند، بجای محکومیت این اقدام تروریستی، گروهک جنایتکار داعش را تطهیر و بزک کردند.

برای نمونه «سعید شریعتی» از فعالین به‌ظاهر اصلاح‌طلب و از محکومین فتنه ۸۸ در توئیتی نوشت: «اطلاعیه‌ای که به نام داعش منتشر شده است یک سوتی بزرگ دارد: امروز چهارشنبه در سرزمین‌های عربی ۱ ربیع الثانی است و در تقویم ایران ۲۹ ربیع الاول است. اساساً ربیع الاول ۲۹ روزه است. این سوتی ناشی از چیست؟»

در ادامه، یکی از فعالین رسانه‌ای با انتشار تصویر یک روزنامه عربی چاپ اردن در مطلبی نوشت: «این هم روزنامه الدستور، چاپ اردن؛ تاریخ را ببینید، چهارشنبه 30 ربیع الاول؛ احمق‌های بی سواد پرمدعا را ببینید چطور می‌خواهند در جنایت داعش تردید ایجاد کنند…»

لازم به ذکر است که رسانه‌های معاند و از جمله اینترنشنال سعودی نیز تقلا کردند تا در دست داشتن داعش در اقدام تروریستی حرم شاهچراغ تشکیک ایجاد کنند و آن را به حاکمیت در ایران نسبت بدهند.

یکی از فعالین رسانه‌ای در این رابطه در مطلبی نوشت: «داعش رسماً مسئولیت جنایت ترور در شاهچراغ را به عهده گرفته، براندازها میگویند نه این کار خود جمهوری اسلامی است! چرا؟ چون می‌خواهند بستر "ادامه ترور و خونریزی" برای داعش را فراهم کنند. چون می‌دانند قبل از ترور فیزیکی، باید ذهن مردم را ترور کنند تا داعش بتواند کارش را ادامه دهد. چون براندازان با نقاب صلح و آرامش با داعش دو لبه یک قیچی هستند. چون هر دو می‌خواهند اول جمهوری اسلامی ساقط و بعد ایران تجزیه شود.»

تنفس مصنوعی به آشوبگران با فضاسازی درباره «قطعی اینترنت»

روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «اقتصاد کشور آفلاین شده است؛ قطع اینترنت و خاموشی چراغ کسب و کارهای آنلاین» نوشت: «قطع اینترنت و فیلترینگ فضای مجازی نه‌تنها زندگی ساده و فعالیت‌های روزمره به‌ویژه روابط اجتماعی را مختل کرده بلکه خسارت‌های زیادی بر اقتصاد و چرخه تولید کشور تحمیل کرده است. امروزه اینترنت مانند انرژی برق و گاز، آب، راه و حمل‌ونقل و سایر زیرساخت‌های اساسی توسعه، یک ابزار ضروری برای کسب‌وکار شده است. در شرایطی که تأکید دولت و حاکمیت بر توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و دیجیتالی‌شدن بخش‌هایی مانند صنعت و معدن است، اینترنت که اصلی‌ترین بازوی توسعه و روغن تسهیلگر صنایع محسوب می‌شود، در روزهای اخیر دچار قطعی، کُندی سرعت، اختلال و فیلترینگ شده و بسیاری از بنگاه‌ها و فعالان اقتصادی را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.»

در ادامه این مطلب آمده است: «این اختلال، تولید را در نیمی از بخش‌های اقتصادی به‌طور چشمگیری کاهش داده، به‌طوری که اگر این محدودیت‌ها استمرار داشته باشد، ضربه جبران‌ناپذیری به کشور وارد خواهد شد… در یک نظرسنجی از ۴۰ فعال اقتصادی، 97.5 درصد از پاسخ‌دهندگان عنوان کرده‌اند که کسب‌وکارشان از اختلالات اینترنت آسیب دیده است. همچنین نیمی از پاسخ‌دهندگان برآورد کرده‌اند که خسارات ناشی از این محدودیت بین یک تا ۳۰‌ درصد است.»

این رسانه اصلاح‌طلب طوری القاء می‌کند که گویی اینترنت در ایران کاملاً قطع است و به هیچ عنوان امکان استفاده از فضای مجازی وجود ندارد. این ادعا هیچ نسبتی با واقعیت ندارد.

از سوی دیگر این روزنامه اصلاح‌طلب به هیچ عنوان به نقش مخرب پلتفرم‌هایی از جمله اینستاگرام و تلگرام اشاره نمی‌کند. این رسانه‌ها در هفته‌های اخیر رسماً آموزش جنگ خیابانی و ساخت مواد آتش زا و نارنجک دست ساز را آموزش داده و مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان را به اقدامات آشوبگرانه در اماکن عمومی و کف خیابان تشویق و ترغیب می‌کنند.

همچنین اکنون تعدادی از پلتفرم‌های داخلی که توسط نخبگان و جوانان متخصص کشورمان طراحی و اجرا شده است، با امکانات بسیار زیاد و مشابه پلتفرم‌های خارجی در حال فعالیت است؛ اما این اقدام تحسین برانگیز با بی توجهی و رفتار توهین آمیز رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب مواجه است.

تمرکز برخی رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب درباره دروغ قطعی اینترنت با چاشنی اقتصاد و معیشت مردم، دقیقاً هم‌صدا با رسانه‌های معاند است. این نوع فضاسازی چیزی نیست جز تقلا برای تنفس مصنوعی به آشوب و تیز کردن قمه اوباش و اغتشاشگران.

پایان پیام/.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا