جهش قیمت ها در بازار خودرو/ پراید همچنان میتازد
بخش اقتصادی آخرین و خبرهای اقتصادی معرفت نیوز نوشت
سایت کلایمر نما ارائه دهنده کلایمر و اجاره کلایمر در سایت https://climbernama.ir می باشد برای اجاره کلایمر به سایت مراجعه نمایید
روند قیمت ها در بازار خودرو از آخرین روز هفته گذشته تاکنون افزایشی بوده است و در این بین خودروهای گروه های پراید، پژو، تیبا و کوییک بیشترین افزایش قیمت ها را در این مدت تجربه کردند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در بین خودروهای پراید مدل ۱۱۱ آن از ۱۷۱ میلیون تومان در روز گذشته امروز به ۱۷۲ میلیون تومان رسیده است و مدل ۱۳۱ آن نیز از آخرین روز هفته گذشته تاکنون یک میلیون تومان گران شده است و این خودرو در حال حاضر ۱۵۴ میلیون تومان قیمت خورده است و پراید ۱۳۲ نیز از ۱۴۲ میلیون تومان در آخرین روز هفته گذشته امروز به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده است.
در بین خودروهای گروه پژو نیز این افزایش قیمت ها مشهود است به طوری که پژو ۲۰۰۸ مدل ۱۳۹۹ از آخرین روز هفته گذشته تاکنون ۱۵ میلیون تومان گران شده است و این خودرو در حال حاضر یک میلیارد و ۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است و پژو ۲۰۷ اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ نیز در این مدت ۵ میلیون تومان گران شده است و این خودرو در حال حاضر ۵۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است.
در بین خودروهای کوییک نیز این خودروها به طور میانگین از آخرین روز هفته گذشته تاکنون افزایش قیمت یک میلیون تومانی را تجربه کردند؛ کوییک دنده ای مدل ۱۳۹۹ در حال حاضر ۱۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است.
خودروهای تیبا نیز از آخرین روز هفته گذشته تاکنون به طور میانگین ۲ میلیون تومان گران شدند؛ تیبا ۲ مدل ۱۴۰۰ در حال حاضر در بازار به قیمت ۱۷۷ میلیون تومان خرید و فروش می شود.
قیمت روز خودرو در جدول زیر آمده است:
۲۲۳۲۲۷
این محتوا توسط بخش اقتصادی که مهمترین و آخرین خبرهای اقتصادی روز ایران را جمع آوری و انتشار میدهد توسط وب سایت خبرگزاری خبر آنلاین منتشر شده و در سایت معرفت نیوز منتشر گردیده است معرفت نیوز در قبال صحت محتوای منتشر شده هیچ نوع مسئولیتی ندارد