پزشکی

جزئیات ارائه خدمات دندانپزشکی در منزل

اداکسو

مطب های دندان پزشکی ایده آل ترین مکان برای ارائه خدمات دندانپزشکی هستند، با این وجود حضور در مطب های دندانپزشکی برای بعضی افراد چالش بسیار بزرگی است. مراجعه به مطب دندانپزشکی می تواند یکی از مشکلات کودکان، سالمندان، بیمارانی با ترس از فضاهای درمانی، جانبازان یا افراد دارای معلولیت باشد.

به گزارش بهداشت نیوز، این افراد ممکن است برای وارد شدن به مطب دندانپزشکی یا حتی نشستن روی صندلی دندانپزشکی با مشکل روبرو شوند. این افراد گاهی نیاز دارند تا دندانپزشک به منزل آنها مراجعه کند.

چه کسانی به خدمات دندانپزشکی در منزل نیاز دارند؟

افرادی که ممکن است به خدمات دندانپزشکی نیاز داشته باشند عبارتند از:

کودکان مبتلا به پوسیدگی دندان درمان نشده گسترده که دارای اضطراب شدید یا غیر همکار هستند
کودکان دارای اختلالات جسمی یا یادگیری یا شرایط پزشکی خاص
کودکانی که برای درمان های خاص مراجعه می کنند
بزرگسالان با نیازهای پیچیده، از جمله بزرگسالان با اختلال یادگیری متوسط یا شدید، دمانس(زوال عقل)، ناتوانی جسمی و یا مشکلات روانی
بزرگسالان دارای شرایط پزشکی خاص که نیاز به مراقبت اضافی دندانپزشکی دارند
سالمندان

چه کسی می تواند خدمات دندانپزشکی در منزل را ارائه کند؟

ویزیت در منزل معمولاً توسط متخصصین دندانپزشکی انجام می شود. البته در صورتی که شرایط شما به چنین درمانی نیاز داشته باشد و دندانپزشک موافقت کند که شما را به عنوان بیمار برای خدمات بهداشتی و درمانی بپذیرند. درمان دندان در منزل به یک دندانپزشک کاملاً آموزش دیده و آشنا با مراقبت های اولیه و اورژانسی نیاز دارد که ما در مجموعه مرکز درمان در منزل دَم با بسیاری از آن ها همکار هستیم.

چه تجهیزاتی برای درمان دندانپزشکی در منزل نیاز است؟

مهم ترین تجهیزات برای درمان های دندانپزشکی در منزل، لوازم لازم برای مواقع اورژانسی است. تجهیزاتی نظیر اکسیژن و داروهای اورژانسی.

تجهیزات دندانپزشکی پرتابل( دستگاه های رادیوگرافی، صندلی دندانپزشکی و …)، تجهیزاتی قابل حمل و با قابلیت های خاص هستند و امکان استفاده از آنها در شرایط مختلف با کارایی و راندمان بالا وجود خواهد داشت وعملا استفاده کنندگان از این تجهیزات، هیچ گونه کمبودی را در هنگام کار با این دستگاه ها احساس نمی کنند. تجهیزات دندانپزشکی پرتابل به سادگی باز شده و آماده برای کار می شوند و در پایان کار نیز به همان سادگی جمع شده و جهت استفاده مجدد، از نقطه ای به نقطه دیگر انتقال می یابند. با استفاده از این تجهیزات می توان در مدت زمان کمی، یک اتاق ساده و معمولی را به یک محیط مناسب و حرفه ای و بدور از هرگونه آلودگی برای بیمار و دندانپزشک فراهم نمود.

تیم دندانپزشکی باید چه چیزهایی را بداند؟

تیم دندانپزشکی مرکز جامع درمان در منزل دَم باید از سابقه پزشکی بیمار و هر دارویی که مصرف می کند آگاهی داشته باشد. این سابقه شامل وضعیت بیماری و تمام داروهای تجویز شده از طرف پزشک است. تیم دندانپزشکی همچنین باید نام پزشک خانواده و مشاور بیمارستان و هرگونه عمل جراحی و آلرژی های بیمار را بداند. این اطلاعات می تواند توسط والدین یا مراقب بیمار ارائه شود. با این حال، برخی از بیماران ترجیح می دهند مستقیماً با دندانپزشک ارتباط برقرار کنند.

چه زمانی برای درمان های دندانپزشکی بهتر است؟

بعضی از بیماران بسته به نیازشان ترجیح می دهند در ساعات خاصی از روز ویزیت شوند. به عنوان مثال، قرارهای شبانه برای کودکان، بیمارانی که به راحتی خسته می شوند یا ممکن است روز را با اضطراب سپری کنند مناسب نیست. برخی از بیماران به شدت به کارهای روتین اعتماد می کنند و ممکن است به ملاقات های منظم نیاز داشته باشند.

دندانپزشکی در منزل شامل چه خدماتی است؟

با نظر دندانپزشک و پس از بررسی ریسک فاکتورها، خدماتی نظیر معاینه دهان و دندان، آموزش بهداشت، ارائه طرح درمان، ترمیم دندان ها، کشیدن دندان ها، جرمگیری، ساخت پروتز های متحرک، دندانپزشکی اطفال را می توان در منزل ارائه داد.

اگر ارزیابی ریسک فاکتورها نشان دهد که در صورت انجام درمان دندانپزشکی در منزل، احتمال بیهوش شدن یا حساسیت به مواد و یا روش کار دندانپزشکی وجود دارد، تیم دندانپزشکی باید بیمار را به طور مناسب به کلینیک های دندانپزشکی یا بخش دندانپزشکی بیمارستان ارجاع دهد.

نکاتی برای متقاضیان دندانپزشکی در منزل

در صورت درخواست خدمات دندانپزشکی در منزل، اطمینان حاصل کنید که کلیه مدارک لازم را برای دندانپزشک ارسال می کنید.
از پرسیدن سوالات دقیق درباره هر چیزی که در مورد درمان خود یا هزینه های آن نمی فهمید، نترسید.
در صورت لزوم اجازه دهید دندانپزشک موارد ضروری را برای مراقب یا اعضای خانواده شما توضیح دهد.
اگر نیازهای پزشکی خاصی دارید (مثلا آلرژی های دارویی یا ترس دارید) آن را یادداشت کنید و در اولین ملاقات با دندانپزشک خود بگویید.
درباره چگونگی غلبه بر ترس از دندانپزشک بیشتر بخوانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا