Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the cupri domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cp48976/domains/marefatnews.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the health-check domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cp48976/domains/marefatnews.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
بیماران تب‌دار در سفر اربعین این خوراکی ها را مصرف کنند - معرفت نیوز
پزشکی

بیماران تب‌دار در سفر اربعین این خوراکی ها را مصرف کنند

اداکسو

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: در مراقبت تغذیه‌ای بیماری‌های عفونی، اولویت با تامین پروتئین است و سپس باید ویتامین‌ها، املاح و کربوهیدرات تامین شود. پروتئین در منابع حیوانی در انواع گوشت، تخم مرغ، شیر و لبنیات و در منابع گیاهی در حبوبات و غلات یافت می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز،سیده معصومه تقی‌زاده با اشاره به چگونگی مراقبت‌های تغذیه‌ای در بیماری‌های تب‌دار برای بیماران در مراسم اربعین حسینی(ع)، اظهار کرد: بهترین غذا برای بیماران تب‌دار سوپ و آب‌میوه است و مصرف فرآورده‌های لبنی مانند شیر، ماست، دوغ و پنیر و زرده تخم مرغ نیز برای این بیماران مناسب است.

تقی‌زاده عنوان کرد: ویتامین و املاح معدنی نیز با مصرف کافی میوه‌ها و سبزی‌ها تامین می‌شوند. نان و غلات، حبوبات، سبزی‌ها و میوه‌ها نیز از منابع مهم کربو هیدرات‌ها هستند.

وی بیان کرد: نوشیدنی‌های خنک و نسبتا شیرین مانند آب لیمو و شکر نیز برای بیماران تب‌دار مجاز و مناسب است. شیر نیز بهترین نوشیدنی است که انرژی، پروتئین، بعضی ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم را تامین می‌کند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مصرف میوه و سبزی هم در صورتی که به خوبی شست‌وشو شده باشند توصیه می‌شود. مصرف سوپ حاوی مقدار کمی نمک نیز برای جبران سدیم در بیماران تب‌دار ضروری است.
منبع: ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا