پزشکی

برای پخت غذا از این ظروف استفاده کنید تا با مواد غذایی واکنش ندهد

اداکسو

یک متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: برای طبخ غذا بهتر است از ظروفی استفاده شود که با مواد غذایی واکنش ندهند که ظروف استیل ضد زنگ، سرامیکی و شیشه‌ای گزینه‌های مناسبی هستند.

به گزارش بهداشت نیوز، الهه عسکری اظهار کرد: انتخاب ظرف مناسب برای طبخ غذا نیاز به دقت و اطلاعات کافی دارد که با رعایت چندین نکته می‌توانید تا حدود زیادی از سلامت غذا و ایمنی خود اطمینان حاصل کنید.

وی اضافه کرد: بهتر است از ظروفی استفاده کنید که با مواد غذایی واکنش ندهند که ظروف استیل ضد زنگ، سرامیکی و شیشه‌ای گزینه‌های مناسبی هستند.

این متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: توجه به پوشش‌ها در ظروف ضروری است و در ظروف نچسب، باید از کیفیت پوشش اطمینان حاصل کنید. برخی از پوشش‌های غیراستاندارد ممکن است در دماهای بالا مواد شیمیایی آزاد کنند.

عسکری با بیان اینکه سازگاری با دما و تحمل حرارتی نکته مهمی است که باید ظروفی که برای طبخ استفاده می‌شوند داشته باشد، تصریح کرد: ظرف باید بتواند دماهای بالا را تحمل کند، به عنوان مثال، ظروف چدن و سرامیکی معمولاً تحمل دماهای بالا را دارند و در پخت طولانی مدت بهتر عمل می‌کنند.

وی ادامه داد: برای غذاهای اسیدی (مانند گوجه‌فرنگی یا لیمو) از ظروف مقاوم به واکنش مثل شیشه، سرامیک و ظروف غیر چسبنده استفاده کنید.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: ظروف آلومینیومی (روحی یا رویی) ممکن است با این نوع غذاها واکنش دهند.

عسکری بر رنگ و طراحی رنگ‌های ایمن در ظروف طبخ غذا تاکید کرد و با بیان اینکه از ظروفی با رنگ‌های غیر سمی استفاده کنید، یادآور شد: برخی رنگ‌های غیر استاندارد، ممکن است دارای مواد شیمیایی مضر باشند.

این متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه کنترل کیفیت و استانداردها، برند و کیفیت ظروف از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: از برندهای معتبر و شناخته شده خرید کنید چراکه در این برندها معمولاً استانداردهای ایمنی بیشتری رعایت می‌شود پس به دنبال ظروفی باشید که دارای گواهی‌های بهداشتی و ایمنی هستند.

منبع: ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا