آخرین و مهمترین اخبار سیاسی

باج‌خواهی اسرائیلی‌ها از برلین

اداکسو

فرانک اشتاین‌مایر رئیس‌جمهور آلمان در روزهای آتی به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد. این سفر در واکنش به اظهارات اخیر محمود عباس در محکومیت اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان صورت می‌پذیرد.

محمود عباس ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در سفر اخیر خود به آلمان و در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با اولاف شولتس صدراعظم آلمان در برلین در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره این که آیا حاضر است اقدام گروه‌های فلسطینی در حمله به ورزشکاران رژیم‌صهیونیستی در زمان برگزاری رقابت‌های المپیک 1972 مونیخ را محکوم کند یا خیر گفت: اسرائیل از زمان تاسیس خود 50 هولوکاست را علیه ملت فلسطینیان در دیریاسین، طنطوره و کفرقاسم مرتکب شده است. این اظهارات ابومازن با واکنش تند مقامات آلمانی روبرو شد و وزارت خارجه این کشور به سرعت اظهارات ریاست تشکیلات خودگردان را محکوم کرد.

همزمان رسانه‌های آلمانی مدعی شدند رئیس‌جمهور آلمان که از اظهارات اخیر محمود عباس در برلین به شدت عصبانی شده است قصد دارد تا با تدارک سفری به سرزمین‌های اشغالی به هر شکل ممکن رضایت اسرائیلی‌ها را جلب نماید. این منابع مدعی شدند اشتاین‌مایر در حال بررسی این گزینه است که در خلال دیدار با مقامات اسرائیلی به اهمال دولت آلمان در حفاظت از ورزشکاران رژیم اشغالگر در جریان برگزاری المپیک 1972 مونیخ اعتراف و مسئولیت این کوتاهی را بپذیرد تا بدین شکل از خشم مقامات رژیم صهیونیستی علیه کشورش بکاهد.

آلمان همچنین قصد دارد تا در روز 5 سپتامبر سال جاری میلادی با برگزاری مراسمی باشکوه در پنجاهمین سالروز کشته شدن ورزشکاران اسرائیلی در جریان برگزاری رقابت های 1972 مونیخ از آنان تقدیر نماید. این در حالی است که برگزاری این مراسم از هم اکنون به دلیل اعلان تحریم خانواده‌های این ورزشکاران از حضور در این مراسم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

آلمان که پیش از این مبلغ 4.5 میلیون یورو غرامت را به خانواده‌های این ورزشکاران پرداخته بود اخیرا پذیرفته است که مبلغ 5.5 میلیون یوروی دیگر را به آنان پرداخت نماید اما بازماندگان خواهان غرامتی 90 میلیون یورویی از سوی دولت آلمان شده‌اند و اعلام داشته‌اند که در صورت عدم تامین خواسته هایشان در مراسم یادبود شرکت نخواهند کرد.

دولت آلمان با رد این رقم پیشنهادی عجیب اعلام کرده است که پیشنهاد موردنظر خانواده‌های اسرائیلی نوعی تجارت و تخریب وجهه کشته‌شدگان از سوی بازماندگان آنهاست.

لازم به ذکر است در جریان برگزاری رقابت‌های المپیک 1972 در سپتامبر 1972، اعضای یک گروه فلسطینی با نفوذ به محل دهکده المپیک تعدادی از ورزشکاران اسرائیلی را به گروگان گرفتند. در جریان این حادثه 11 تن از این ورزشکاران کشته شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا