اختصاصی/ 1500داروخانه در کشور قراردادی با بیمه ها ندارند
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: طرح دارویار در حالی اجرایی شده که 1500 داروخانه در کشورمان قراردادی با بیمه ها ندارند.
فاطمه محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت نیوز اظهار داشت: اجرای طرح دارویار نیازمند سیاست گذاری خاصی است و اگر همه جوانب را در نظر نگیریم شکست می خوریم.
وی افزود: روستاییان نیاز به دارو دارند، اما مسئول فنی در داروخانه وجود ندارد و کارشناس فروش دارو در داروخانه ها فعالیت می کند و می بایست به این موضوع توجه شود این موضوعی یکی از مشکلات طرح دارویار برای مردمی است که با افزایش قیمت دارو روبرو شده اند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به 14 هزار داروخانه در کشورمان تصریح کرد: وجود هزار و پانصد داروخانه بدون قرارداد با بیمه ها معضلی جدی برای طرح دارویار است.
محمدبیگی گفت: سازمان های بیمه گر و متولی باید آمار دقیق داروخانه هایی که طرف قرارداد هستند را اعلام کنند تا مشکلات بیماران با آنها حین اجرای طرح دارویار کمتر شود.
وی افزود: برای اجرای دقیق طرح دارویار باید اینترنت داشته باشیم آیا این مشکل در روستاها حل شده است؟ هم اکنون قیمت برخی داروها 10 برابر افزایش پیدا کرده و اگر قرار باشد پوشش اینترنت در روستاها نباشد مردم با مشکل نسخه نویسی و نسخه پیچی مواجه میشوند.