پزشکی

اثر پختن گوجه فرنگی بر خواص آن

اداکسو

گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.

به گزارش بهداشت نیوز، گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد. یکی از مهمترین مواد موءثره گوجه فرنگی ماده ای به نام lycopene است که جزو کاروتنوئیدها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می شود.

پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود.

همچنین، پختن گوجه فرنگی باعث می شود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا