پزشکی
چطور از مسمومیت با سالمونلا جلوگیری کنیم؟
اداکسو
«سالمونلا» نوعی باکتری است که معمولاً در جوجه و تخممرغ وجود دارد و عامل یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی است. میوه و سبزیجات آبیاری شده با آب آلوده نیز میتواند ناقل باکتری سالمونلا باشد.
کافه سلامت: «سالمونلا» نوعی باکتری است که معمولاً در جوجه و تخممرغ وجود دارد و عامل یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی است. میوه و سبزیجات آبیاری شده با آب آلوده نیز میتواند ناقل باکتری سالمونلا باشد. رعایت نکات بهداشتی مربوط به موادغذایی بسیار با اهمیت است که در ویدئوی «چطور از مسمومیت با سالمونلا جلوگیری کنیم؟» راجع به آن توضیح داده شده است.