پزشکی

سوپ گوجه فرنگی، یک سوپ مقوی برای این فصل

اداکسو

سوپ گوجه فرنگی یکی از سوپ های مقوی است که برای این فصل سال خیلی مناسب است.

به گزارش بهداشت نیوز ، در ادامه طرز تهیه این سوپ مقوی را به شما آموزش می دهیم.

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: 1 عدد
فلفل قرمز خرد شده: 1 عدد
نمک: 1/2 قاشق مربا خوری
حبه سیر: 2 عدد
فلفل هالوپینو: 1 عدد
رنجبیل رنده شده: 2 قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: 1 قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده: 2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد
آب مرغ: 2 لیوان

روغن زیتون را در تابه بریزید و پیاز،و فلفل را تفت دهید.
نمک را اضافه کرده و تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
درهمین حال سیر، فلفل هالوپینو و زنجبیل را اضافه کنید.
گشنیز را اضافه کرده و 1 دقیقه هم بزنید.
گوجه فرنگی و آب مرغ را اضافه کرده و برای 10 دقیقه بگذارید جوش بیاید.
درانتها زیره را اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا