دسته‌بندی نشده

راهنمای کامل خرید یخچال فروشگاهی متناسب با مغازه شما

اداکسو

یکی از مهم‌ترین تجهیزات لازم برای فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها، تهیه یخچال مغازه مناسب است؛ زیرا این دستگاه‌ علاوه بر حفظ کیفیت محصولات، به نمایش بهتر مواد غذایی در دمای مناسب کمک کرده و روی ظاهر فروشگاه شما نیز اثرگذار است. هنگام خرید یخچال فروشگاهی، باید به چند نکته اساسی توجه کنید تا در نهایت بتوانید خرید خوبی داشته باشید. اندازه و ظرفیت یخچال، میزان مصرف انرژی، سیستم سرمایش یکنواخت و کیفیت ساخت از جمله مواردی هستند که می‌توانند تأثیر قابل توجهی بر کارایی و عمر مفید یخچال فروشگاهی داشته باشند.

همچنین توجه به برند یخچال، انتخاب فروشگاه مناسب و خدمات پس از فروش نیز از جمله نکات مهم هنگام خرید یخچال فروشگاهی محسوب می‌شود تا در صورت نیاز به تعمیرات یا سرویس، با مشکل مواجه نشوید. این مقاله در رابطه با راهنمای خرید یخچال فروشگاهی است. در ادامه با ما همراه باشید.

هنگام خرید یخچال فروشگاهی به چه نکاتی توجه کنیم؟

اگر کسب‌وکار شما به گونه‌ای است که با مواد غذایی سر و کار دارید، احتمالا هنگام راه‌اندازی کسب‌وکار خود با این سؤال مواجه شده‌اید که «یخچال مغازه چی بخرم؟». با توجه به اهمیت یخچال فروشگاهی در سلامت و تازگی محصولات، انتخاب نوع مناسب این دستگاه، متناسب با بودجه و نیاز فروشگاه، می‌تواند به یک چالش اساسی تبدیل شود. اما توجه به چند نکته می‌تواند به شما برای داشتن انتخابی مناسب و هوشمندانه کمک کند. در ادامه برخی از این نکات مهم هنگام خرید یخچال فروشگاهی را با هم مرور می‌کنیم.

آشنایی با انواع یخچال مغازه و فروشگاه

یکی از نکات مهم هنگام خرید یخچال فروشگاهی، آشنایی با انواع مختلف یخچال‌ها است که براساس نیازهای گوناگون فروشگاه‌ها طراحی و ساخته شده‌اند. آشنایی با انواع یخچال‌ مغازه و فروشگاه و انتخاب مناسب‌ترین گزینه براساس نوع محصولات و فضای فروشگاه، از اصول مهم در خرید یخچال فروشگاهی محسوب می‌شود و می‌تواند به شما در حفظ کیفیت و نگهداری بهتر مواد غذایی و همچنین مدیریت بهتر فضای فروشگاه کمک کند. برای آشنایی بیشتر با انواع یخچال فروشگاهی، در ادامه به توضیح درباره آن‌ها می‌پردازیم:

  • یخچال پرده‌ هوا: این نوع یخچال فروشگاهی به صورت بدون درب طراحی می‌شود و ساختار آن به گونه‌ای است که با ایجاد یک لایه هوای سرد، دمای داخلی یخچال را ثابت نگه می‌دارد. طراحی بدون درب این یخچال باعث می‌شود که مشتریان به راحتی و بدون نیاز به بازکردن درب، به محصولات دسترسی داشته باشند. یخچال‌های پرده‌هوا اغلب در فروشگاه‌های بزرگ و هایپرمارکت‌ها، برای نگهداری انواع لبنیات، نوشیدنی‌ها و مواد غذایی بسته‌بندی شده مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • یخچال ایستاده: یخچال‌های ایستاده دارای درب شیشه‌ای هستند که دید کاملی از محصولات را برای مشتریان فراهم می‌کنند. این یخچال‌ها برای نگهداری انواع نوشیدنی‌ها، لبنیات، مواد غذایی آماده و… به کار رفته و دارای انواعی چون تک‌درب، دو درب و… هستند. طراحی عمودی یخچال ایستاده، این یخچال را به گزینه‌ای مناسب برای استفاده در فضاهای کم و فروشگاه‌های متوسط و کوچک تبدیل کرده است.
  • یخچال قصابی: یخچال‌ قصابی به ‌طور خاص برای نگهداری گوشت و مرغ تازه طراحی شده‌ و دمای پایین‌تری نسبت به یخچال‌های دیگر دارد. یخچال قصابی دارای درب شفاف و طراحی ویژه‌ای است که باعث نمایش بهتره گوشت و فرآورده‌های گوشتی می‌شود.
  • یخچال خوابیده: این نوع یخچال به صورت افقی طراحی شده و برای نگهداری مواد غذایی حجیم یا محصولاتی که نیاز به فضای بیشتری دارند انتخابی ایده‌آل است. نوع طراحی این یخچال باعث شده که مشتریان بتوانند دسترسی آسان‌تری به محصولات داشته باشند. از یخچال خوابیده معمولا در فروشگاه‌های بزرگتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • یخچال جزیره‌ای: یخچال‌های جزیره‌ای معمولا در مرکز فروشگاه قرار می‌گیرند و به صورت چندطرفه قابل دسترسی هستند. این نوع یخچال برای نمایش و دسترسی آسان به محصولاتی همچون مواد پروتئینی، لبنیات، میوه و سبزیجات طراحی شده است و می‌تواند جذابیت بصری فضای فروشگاه را دو چندان کند.

انتخاب بهترین فروشگاه تجهیزات و لوازم فروشگاهی

یکی دیگر از نکات مهم هنگام خرید یخچال فروشگاهی، انتخاب یک فروشگاه معتبر برای تهیه آن است. خرید از فروشگاه‌های تخصصی و شناخته‌شده این محصول، درباره دوام و کیفیت یخچال به شما اطمینان خاطر داده و در صورت بروز نقص و یا نیاز به تعمیر، امکان استفاده از خدمات پس از فروش را برای شما فراهم می‌کند. فروشگاه‌ تجهیزات و لوازم فروشگاهی طیف گسترده‌ و متنوعی از محصولات را ارائه می‌دهد و به همین دلیل به شما کمک می‌کند تا با توجه به نیازهای مختلف فروشگاه خود، بهترین یخچال فروشگاهی را تهیه کنید. مراکز فروش معتبر یخچال فروشگاهی در صورت نیاز، به شما مشاوره خرید ارائه داده و در زمینه گارانتی و خدمات پس از فروش عملکرد مطمئنی دارند.

از جمله مراکز معتبر در زمینه فروش تجهیزات فروشگاهی می‌توان به آرکانو تجهیز، دی کمپانی، انجماد سیستم و کینو اشاره کرد. این فروشگاه‌ها به دلیل ارائه محصولات باکیفیت و ارائه مشاوره و خدمات پس از فروش مناسب، در زمینه فروش یخچال فروشگاهی مطرح شده و مشتریان زیادی را به خود جذب کرده‌اند. این مراکز تنوع بالایی در انواع یخچال‌های فروشگاهی داشته و خدمات پس از فروش مناسبی ارائه می‌دهند که برای فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها می‌تواند یک مزیت قابل توجه باشد. بنابراین برای خرید یخچال فروشگاهی می‌توانید با خیال آسوده به مراکز معرفی‌شده مراجعه کنید.

بودجه و قیمت

بودجه‌ای که در اختیار دارید و همچنین قیمت یخچال فروشگاهی نیز از دیگر نکات مهمی است که باید در نظر بگیرید. به این معنا که یخچال انتخابی شما باید با بودجه‌ای که در اختیار دارید هماهنگی داشته باشد. انواع و مدل‌های مختلف یخچال‌ فروشگاهی با توجه به برند، ویژگی‌ها و ظرفیت، قیمت‌های متفاوتی دارند. توصیه می‌شود که پیش از خرید یخچال فروشگاهی حتما قیمت‌ها را مقایسه کنید و در کنار هزینه خرید، به هزینه‌های نگهداری و مصرف انرژی آن نیز توجه کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

ابعاد و ظرفیت

ابعاد یخچال باید با نیاز فروشگاه و فضای موجود همخوانی داشته باشد. به این معنا که یخچالی که انتخاب می‌کنید، باید از نظر ابعاد متناسب با فضای فروشگاه شما بوده و از نظر ظرفیت برای محصولات مورد نظر شما کافی باشد. تنوع یخچال‌های فروشگاهی به شما این امکان را می‌دهد تا با توجه به عوامل گفته‌شده، انتخاب هوشمندانه‌ای داشته باشید.

تناسب یخچال با نوع محصولات

نوع محصولاتی که می‌خواهید در یخچال نگهداری کنید نیز عامل تعیین‌کننده‌ای در خرید یخچال فروشگاهی به حساب می‌آید. یخچال فروشگاهی باید بتواند دمای مناسب را برای نوع خاصی از مواد غذایی همچون لبنیات، گوشت، میوه، سبزیجات و… فراهم کند. بنابراین بسته به اینکه شما قصد نگهداری چه محصولاتی را دارید، باید یخچال فروشگاهی متناسب با آن محصولات را فراهم کنید. برای مثال یخچال مناسب برای نگهداری انواع نوشیدنی، یخچال ایستاده و یخچال مناسب برای نگهداری انواع مواد غذایی نیمه‌آماده، سبزیجات، مواد و فرآورده‌های پروتئینی و…، یخچال پرده‌هوا می‌باشد.

میزان مصرف انرژی

یکی دیگر از نکات مهم برای تهیه یخچال فروشگاهی، میزان مصرف انرژی آن است. یخچال‌های کم‌مصرف با برچسب انرژی A+ یا بالاتر، به طور قابل‌ توجهی در کاهش هزینه‌های برق مؤثر هستند. به همین دلیل انتخاب یک یخچال با مصرف انرژی پایین می‌تواند در درازمدت به کاهش هزینه‌های عملیاتی فروشگاه شما کمک کند.

نوع و محل قرارگیری کمپرسور

هنگام خرید یخچال فروشگاهی نوع کمپرسور و محل قرارگیری آن نقش مهمی در عملکرد و کارایی دستگاه دارد. کمپرسورهای پیستونی، به دلیل قدرت سرمایشی بالا برای استفاده در فروشگاه‌های بزرگ مناسب بوده و کمپرسورهای اینورتر، با مصرف انرژی کمتر و صدای پایین‌تر، برای فروشگاه‌های کوچک و متوسط کاربرد بیشتری دارند. محل قرارگیری کمپرسور نیز تأثیر مستقیمی بر کاربری و سهولت تعمیرات یخچال دارد؛ کمپرسورهایی که بالای یخچال قرار می‌گیرند فضای بیشتری را در محفظه داخلی یخچال ایجاد کرده و به دلیل انتقال گرما به طرف سقف، سرمای بیشتری را در یخچال ایجاد می‌کنند. همچنین کمپرسورهای پایینی به دلیل دسترسی آسان‌تر، معمولا امکان تعمیر و نگهداری ساده‌تری دارند.

جنس بدنه و کیفیت ساخت

یخچال‌های فروشگاهی باید دارای بدنه‌ای مقاوم و باکیفیت باشند. جنس استیل ضد زنگ به دلیل استحکام بیشتر و مقاومت در برابر پوسیدگی و زنگ‌زدگی، باعث طول عمر بیشتر یخچال شده و هزینه‌های مربوط به استهلاک و تعمیر آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

عایق‌بندی و جلوگیری از هدررفت انرژی

توجه به نوع عایق‌بندی یخچال نیز از نکات حائز اهمیت در خرید یخچال فروشگاهی است. یخچال‌های فروشگاهی با عایق‌بندی مناسب، از اتلاف انرژی جلوگیری کرده و هزینه‌های مصرف انرژی را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهند. کیفیت عایق‌بندی، دمای داخلی یخچال را بهتر حفظ کرده و از ایجاد فشار به کمپرسور جلوگیری می‌کند.

سطح صدای یخچال

انتخاب یخچال‌هایی که صدای کمتری تولید می‌کنند نیز می‌تواند به ایجاد محیط بهتر برای مشتریان کمک کند. بنابراین با خرید یخچال‌های بی‌صداتر می‌توانید محیط فروشگاه خود را به مکانی آرام‌تر و دلپذیرتر تبدیل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا