آخرین و جدیدترین اخبار کرونا

تولید آدامسی که قدرت انتقال کرونا را کاهش می‌دهد

تهران – ایرنا – محققان دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا با استفاده از نوعی پروتئین گیاهی توانستند آدامسی تولید کنند که مانند یک تله برای ویروس SARS-CoV-۲ عمل می‌کند و با کاهش بار ویروسی در بزاق، موجب کاهش میزان انتقال آن می‌شود.

دانلود آهنگ
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا