پزشکی

تراریخته، فرشته ی نجات یا دشمن جان

اداکسو

وبینار آموزشی آشنایی با مواد غذایی تراریخته، چهارشنبه ۲۳ شهریور توسط آزاده فلاح رژیم درمانگر بالینی مرکز جامع ارتقا سلامت کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش بهداشت نیوز، آزاده فلاح در این وبینار اظهارداشت: با رشد جمعیت جهان و نگرانی در رابطه با کمبود مواد غذایی، زمین های کشاورزی، منابع آبی و جهت کاهش آسیب به محیط زیست مواد تراریخته یا دستکاری شده ی ژنتیکی تولید شدند.

وی ادامه داد: در ابتدا نگرانی های زیادی برای احتمال وجود خطرات تراریخته ها برای بشریت و محیط زیست وجود داشت. اما با گذشت چند دهه مطالعات امروزه هر گونه احتمال سرطان زایی، سمیت و آلرژیک بودن مواد تراریخته رد شده است و امروزه تولید انبوه و صادرات تراریخته ها در چند کشور جهان انجام می شود.

فلاح خاطرنشان کرد: در ایران تولید محصولات تراریخته وجود ندارد اما تحت نظارت سازمان غذا و دارو واردات محصولات ترارخته ای مانند سویا، ذرت و کلزا که از فیلترهای نظارتی و آزمایشگاهی لازم عبور کرده اند، به کشور انجام می شود.

در این نشست مجازی همچنین تفاوت بین مواد دستکاری شده ی ژنتیکی و مواد اصلاح شده ی ژنتیکی، لزوم برچسب گذاری مواد تراریخته جهت احترام به حقوق مصرف کننده، و آگاه سازی و داشتن امنیت روانی در جامعه در خصوص مواد تراریخته بیان شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا