آخرین و مهمترین اخبار سیاسی

مسعود پزشکیان: بسیاری از مدیران زیان ایجاد می‌کنند اما پاداش می‌گیرند /نیروی انسانی نباید به خارج از کشور برود /تصمیمات خلق‌الساعه نگیریم

اداکسو

به انتشار از سایت معرفت نیوز

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، کاندیدای اصلاح طلب چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» شبکه خبر سیما به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت.

وی گفت: امیدوارم خداوند توفیق بدهد که بتوانیم خدمتگزار مردم شریف باشیم.

او در این گفتگوی تلویزیونی در پاسخ به سوالی درباره اینکه سال اول مجلس دوازدهم و اجرای برنامه هفتم است، آیا شما آن را اجرا می کنید، افزود: من در ثبت‌نام برای انتخابات ریاست جمهوری در آن پنج دقیقه گفتم ما نباید برنامه جدید و سیاست جدید داشته باشیم سیاست مقام معظم رهبری مشخص است و هر دولتی که بیاید باید در راستای سیاستهای کلی اقدام کند. قطعا اولویت ما رفتن به سمت سیاست‌های کلی و مسیری است که ما را به اهداف برساند.

اهم اظهارات پزشکیان را بخوانید؛

*اگر روزی سیستم اجرایی را در اختیار داشته باشیم اولویت به سمت اجرای سیاست‌های کلی است. معمولا وقتی دولت‌ها برنامه‌ای را اعلام می‌کند در مورد آن اقدام کارشناسی انجام داده و پیش‌بینی های لازم صورت گرفته است لذا وظیفه ما ارائه برنامه جدید نیست لذا قدم اول ادامه دادن مسیر به سمت جهت درستی است.

*مشکلی که در دولت‌ها داریم این است که هر کسی مسیر و برنامه را عوض می‌کند. وظیفه فرد جدید رسیدن به راه مورد نظر است . مانند آن پیرزنی نباشیم که بگوییم بدوزند و ببافند و بگوییم خوشمان نیامد، اینکه بنشینیم برای این برنامه برنامه بنویسیم آن وقت مسیر را عوض می‌کنیم.

*{امکان دارد برنامه هفتم با برنامه شما تناقض داشته باشد، شما چه خواهید کرد؟ این سوالی بود که پزشکیان} گفت:‌ تناقض اگر در راستای اجرای سیاست نباشد باید آن سیاست را تغییر داد. طبق مطالعات بانک جهانی درباره رسیدن دولت‌ها به هدف، باید مجریان را پاسخگو کنیم که به هدف برسیم. برای رسیدن به اهداف باید سه اصل مسئولیت‌پذیری، روش راه که به این معنی مه هر چه دلم خواست انجام دهم، و مورد نهایی پاسخگویی است، اگر میخواهیم کشور به هدف برسد باید بدانیم چه کسی پاسخگو است.

*اگر در سیستم اداری پرداختی را براساس عملکرد به نیروی انسانی نه براساس روز کاری باشد ما زودتر به هدف می رسیم.

* بسیاری از مدیران زیان ایجاد می‌کنند اما پاداش می‌گیرند.

*مسیر پیشرفت از نظر علمی مشخص است و قرار نیست هر دولتی برسر کار آمد مسیر را منحرف کند.

*به عنوان پزشک با بنده قرارداد می‌بندند که چندین عمل انجام دهم و کلاس بروم اگر این اقدامات را انجام دهم مقداری پول بدهند اما اگر انجام ندادم نباید به من پول بدهند. من الان کار بکنم یا نکنم پول میگیرم بنابراین تفاوتی میان فردی که کار می‌کند و نمی‌کند وجود ندارد. من به عنوان کارمند دولت حقوق می‌گیرم.

*یکی از مهم‌ترین مسائل عدالت است ، الان به مناطق محروم امکانات نمی‌دهیم، در بسیاری از روستاهای سیستان و بلوچستان مشکل آب وجود دارد.

*{در پاسخ به اینکه، برنامه دولت شما در حوزه اقتصادی چیست}: اقتصاد علم وسیعی است که در این حوزه باید سرمایه‌گذاری کرد. برای رسیدن به رشد در این حوزه به صحنه کشاندن مردم و شکستن یخ رابطه دولت و مردم است، قدم اول این است که نیروی انسانی از دست نرود و به خارج از کشور نرود. بازارهای منطقه‌ای باید بین کشورهای منطقه و ایران شکل بگیرد البته برای این اقدام باید امنیت صورت بگیرد و با تصمیمات خلق‌الساعه نمی‌توان به هدف دست پیدا کرد.

*وقتی با مردم آشتی کنیم و اعتماد سرمایه‌گذار را جلب کنیم می‌توانیم به پیشرفت اقتصادی دست پیدا کنیم، اگر ثبات اقتصادی وجود داشته باشد سرمایه‌گذاری با شک و شبهه می‌آید. هر روز یک بخشنامه دادن ما را به اهداف مدنظر رهبری نمی‌رساند. بدون علم، کارشناسی، آگاهی و حذف افراد به دلیل اینکه حرف من را گوش نمی‌کند ما را به هدف نمی رساند. انسان عالم قرار نیست حرف من را گوش کند، من حرف او را گوش می‌کنم.

این خبر درحال تکمیل است…

این خبر درحال تکمیل است…

2727

محتوای منتشر شده به صورت خودکار از رسانه ی معتبر خبرگزاری خبر آنلاین جمع اوری شده است و معرفت نیوز در قبال محتوای منتشر شده هیچ مسئولیتی ندارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا