رپورتاژ

بیوگرافی ماکان آریا پارسا، کارآفرین موفق این روزها

دکتر ماکان آریا پارسا فردی است که با وجود سختی هایی که در زندگی داشته است توانسته در حال حاضر به یکی از کارآفرینان برتر ایرانی تبدیل شود. ایشان در حال خاضر عضو هیئت امنای کارآفرینی استان اصفهان است که با ایجاد چندین کسب و کار مختلف در ایران بخش کوچکی از معضل بیکاری کشور را برطرف کرده است. اگر می خواهید ماکان آریا پارسا به طور کامل بشناسید این گزارش زندگینامه او را با دقت بخوانید.

ماکان آریا پارسا کیست؟

دکتر ماکان آریا پارسا متولد 65  از اصفهان  که در طی چندین سال اخیر در زمینه کارآفرینی و فعالیت های کسب و کار دست آوردهای قابل توجهی را دارد. ماکان آریا پارسا یکی دیگر از معدود افرادی است که بدون هیچ گونه پشتوانه مالی از طرف خانواده یا افراد خاصی با تلاش خستگی ناپذیر و شبانه روزی خود طی یک دهه به موفقیت های بیشماری رسیده است.

ماکان آریا پارسا در یک خانواده کاملا معمولی به دنیا آمد. پدر ایشان فردی وطن پرست و ارتشی است که درسال های کودکیِ ماکان آریا پارسا در جبهه های جنگ حضوری فعال داشته است. ایشان در همان سال های جنگ تحمیلی به همراه خانواده به شهر بوشهر عزیمت کردند. به همین دلیل بخشی از کودکی دکتر ماکان آریا پارسا در جنوب کشور و در شهر بوشهر سپری شده است. پدر ایشان پس از تحمل شدت جراحت های سنگین ناشی از جنگ مجبور شد که خود را به صورت زود هنگام بازنشسته کند. به همین دلیل دکتر ماکان آریا پارسا به همراه خانواده دوباره به شهر اصفهان بازگشت.

تحصیلات دکتر ماکان آریا پارسا

دکتر ماکان آریا پارسا پس از تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان توانست در رشته کارشناسی مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی و کارشناسی ارشد رشته MBA  از دانشگاه صنعتی امیر کبیر مدرک بگیرد. سپس ایشان بعد از مدتی به کشور آلمان عزیمت کردند و دوباره در همان رشته و مقطع از دانشگاه اشتنبایس آلمان مدرک گرفت.

ایشان بعد از اخذ مدرک از دانشگاه آلمان به ایران بازگشتند و برخی از ایده های خود را در زمینه کسب و کار عملی نمودند.

در همین دوران بود که جناب آقای ماکان آریا پارسا هولدینگ پارس پندار نهاد را راه اندازی کردند. هولدینگ پارس پندار نهاد به مدیریت دکتر ماکان آریا پارسا در سال 1388 با هدف ارائه و توسعه آموزش مجازی راه اندازی شد. در این زمان آقای ماکان آریا پارسا موفق شد در رشته کارآفرینی از دانشگاه آزاد اسلامی مدرک خود را اخذ نماید. مجموعه پارس ندار نهاد در حال حاضر بزرگ‌ترین مجموعه آموزش مجازی در کل کشور شناخته می‌شود و برای دکتر ماکان آریا پارسا بسیار ثروت آفرین بوده است. یکی از دلایل اصلی اینکه ماکان آریا پارسا را کارآفرین برتر کشور می‌شناسند، میزان رشد و سطح موفقیت این مجموعه می‌باشد.

هولدینگ پارس پندار نهاد دارای بخش‌های مختلفی است که هر کدام روشی را برای آموزش در پیش گرفته‌اند. به طوری که ماکان آریا پارسا دوره های کارآفرینی و کتب آموزشی خود را در بخش‌های مختص هر کدام منتشر می‌‌کند. در ادامه به توضیحات کامل‌تری از دوره‌ها و کتب ماکان آریا پارسا می‌پردازیم.

کتاب های دکتر ماکان آریا پارسا

دکتر ماکان آریا پارسا به واسطه تجربیات علمی و عملی که در این چند سال بدست آورده توانست مجموعه ای از چند کتاب را ترجمه یا تالیف کند. کتاب های تالیفی و ترجمه دکتر ماکان آریا پارسا به شرح زیر هستند.

. روابط سازمان و فرد

  • مذاکره با دستان خالی
  • سیاحت و مهاجرت تحصیلی و شغلی از دیدگاه اسلام
  • بازاریابی و کسب و کار اسلامی
  • مذاکره با دستان خالی
  • مدیریت کسب و کار نوین
  • به کانادا خوش آمدید!
  • توهم باهوشی
  • راز بازاریابی قدرتمند
  • بازاریابی گوریلی
  • فراتر از استراتژی
  • استوار
  • تویی که ذهن برنده‌ای!

.کتاب توهم باهوشی

سوابق اجرایی ماکان آریا پارسا

دکتر ماکان آریا داریا سوابق اجرایی زیادی است که در زیر به اصلی ترین آنها اشاره خواهیم کرد:

  1. مدیر موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان از سال 1388 تاکنون
  2. مدیر عامل و رییس هیأت مدیره مجتمع آموزشی پارس پندار نهاد از آبان 1388 تاکنون
  3. مدیرعامل و رییس هیأت مدیره مرکز توسعه آموزش های مجازی پارس از آبان 1388 تاکنون
  4. رییس کنسرسیوم ارزیابی و اعتبارسنجی شرکت ها (کاوش)
  5. مجری طرح آموزش ده هزار دفترICT روستایی در زمینه گردشگری با همکاری وزارت ارتباطات، سازمان میراث فرهنگی گردشگی و صنایع دستی و شرکت پست جمهوری اسلامی ایران
  6. رییس موسسه نشر دیجیتال پارسیان با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  7. مدیر مرکز شماره 3 جهاد دانشگاهی اصفهان از آذر 1387 لغایت اردیبهشت 1388
  8. رییس موسسه نشر دیجیتال پارسیان دانش پندار علم گستر
  9. رییس انتشارات پارسیان دانش پندار
  10. رییس پایگاه خبری پژوهش نیوز

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا